search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:53
MENU CLOSE

Προβλήματα από την κακοκαιρία στα Χανιά: Κλειστά σχολεία, φροντιστήρια, κολυμβητήρια και δημοτικά γυμναστήρια

25.02.2019 11:11
Προβλήματα από την κακοκαιρία στα Χανιά: Κλειστά σχολεία, φροντιστήρια, κολυμβητήρια και δημοτικά γυμναστήρια - Media

 

Προβλήματα και στη λειτουργία δομών των δήμων προκαλεί η κακοκαιρία που πλήττει τα Χανιά. Εκτός από το σύνολο των σχολικών μονάδων όλης της Περιφερικής Ενότητας που δεν λειτουργούν για λόγους ασφαλείας σχετικά με τη μετακίνηση μαθητών και εκπαιδευτικών, κλειστή παραμένει η Παιδική Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου Χανίων, δεν λειτουργούν τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών, το κολυμβητήριο Χανίων καθώς και όλα τα δημοτικά γυμναστήρια.

Ο Δήμος Χανίων με ανακοίνωση του απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες να μην προσεγγίζουν τον δημοτικό κήπο λόγω του υψηλού κινδύνου πτώσης δέντρων, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων και της έντονης βροχόπτωσης. Παράλληλα καλούνται οι οδηγοί να μην παρκάρουν στις οδούς περιμετρικά του Δημοτικού Κήπου και οι πεζοί να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους

Λόγω των καιρικών συνθηκών αναβλήθηκε για την Τετάρτη η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πλατανιά.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:51