24/01/2020 09:23:59

Οργή Ραγκούση: Δεν αποκλείστηκα από τη «Γέφυρα» - Δική μου η απόφαση

Ραγκούσης: Ο Μητσοτάκης θέλει οι θυσίες να τροφοδοτήσουν την παρασιτική ολιγαρχία - Media

 

Την έντονη αντίδραση του Γιάννη Ραγκούση προκάλεσαν δημοσιεύματα που τον έφεραν να αποκλείεται από την πρωτοβουλία της «Γέφυρας», υπογραμμίζοντας την απουσία του ονόματός του από τη λίστα των 100 και πλέον πολιτών που τάσσονται υπέρ της σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων. Ανακοίνωση, μέσω της σελίδας του στο facebook εξέδωσε και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Παναγιώτου, εκ των ιδρυτικών μελών της «Γέφυρας», ο οποίος επίσης διαψεύδει τα περί αποκλεισμού του πρώην υπουργού από την πρωτοβουλία.

«Δική μου η απόφαση»

Στη δήλωσή του στο Facebook ο Γιάννης Ραγκούσης κάνει λόγο για «λασπωμένο κατήφορο της απολύτως ψεύδους και κατασκευασμένης ειδησεογραφίας», βάλλει κατά των Μέσων που φιλοξένησαν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και τονίζει:

«Η αλήθεια είναι η εντελώς διαφορετική. Η απόφαση να μην υπογράφω στην πρωτοβουλία «Γέφυρα» ήταν αποκλειστικά δική μου.

Είναι ταυτόχρονα προφανέστατο ότι με τις φίλες και τους φίλους που υπέγραψαν υπάρχει απόλυτη σύμπτωση απόψεων για τον επιδιωκόμενο σκοπό της ενότητας των προοδευτικών δυνάμεων.

Παρευρέθηκα στην χθεσινή παρουσίαση της πρωτοβουλίας τους διότι μοιραζόμαστε κοινές πεποιθήσεις και συμπορευόμαστε.

Αν σέβονταν τους αναγνώστες τους, τότε και μόνη η απάντηση του Παναγιώτη Παναγιώτου θα τους υποχρέωνε να ανακαλέσουν».

Νωρίτερα, ο Παναγιώτης Παναγιώτου είχε γράψει:

«Η φιλία και η πολιτική σχέση που με συνδέει με τον Γιάννη Ραγκούση είναι δεδομένη. Ο ίδιος, άλλωστε, ενισχύει το εγχείρημα της «Γέφυρας» και της σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων. Κάθε τι άλλο που βλέπει το φως της δημοσιότητας και μου αποδίδεται, είναι εκ του πονηρού και εντάσσεται στον εκνευρισμό που προκάλεσε σε διάφορους κύκλους η πρωτοβουλία μας και η συλλογή 100+ υπογραφών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.