search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:47
MENU CLOSE

Η τραγική ζωή της 30χρονης μητέρας στη Βάρκιζα

01.03.2019 11:03
4730105_0.jpg

 

Σοκάρουν τα όσα κατέθεσε η μητέρα του βρέφους που απανθρακώθηκε μέσα στο σπίτι του στη Βάρκιζα.

Σύμφωνα με τον Alpha, η μητέρα, που είχε αφήσει το μωρό για να τσακωθεί με τον φίλο της, κατέθεσε πως άφηνε συνέχεια το μωρό μόνο του και εκείνη έφευγε από το σπίτι.

Οταν την ρώτησαν γιατί άφησε το μωρό μόνο του φέρεται να είπε, όπως μεταδίδει ο Alpha, «το μωρό πέθανε δεν μπορώ να κάνω κάτι, εγώ είμαι το θέμα τι θα πάθω», δείχνοντας πως ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη γυναίκα ήταν υιοθετημένη και όπως αναφέρουν οι γείτονες και γνωστοί της τα βάσανά της ξεκίνησαν όταν έχασε τη θετή της γιαγιά και, κυρίως, όταν, στα 16 της, πέθανε η θετή της μητέρα.

Αμέσως μετά, στην ηλικία των 16, φιλοξενήθηκε για δυο χρόνια σε προνοιακή δομή και σε αυτό το διάστημα συνέλαβε το πρώτο της παιδί. Το μωρό γεννήθηκε όταν εκείνη ήταν 17 ετών και τελικά δόθηκε για υιοθεσία.

Με τη συμπλήρωση των 18 ετών ανέλαβε την κυριότητα σε ένα διαμέρισμα που της είχε αφήσει η μητέρα της στη Βάρκιζα, στο οποίο έμελλε να εκτυλιχθούν τα τραγικά γεγονότα.

Μετά τα 22 της, ήρθε η δεύτερη εγκυμοσύνη. Το παιδί γεννήθηκε κανονικά, όμως το νήμα της ζωής του τερματίστηκε πρόωρα, στην ηλικία των 2,5 ετών.

Σε εκείνο το συμβάν φέρεται ότι εμπλέκεται ένας οδηγός ταξί, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που υπέγραψε προκειμένου η μητέρα να πάρει το παιδί από το μαιευτήριο. Οι Αρχές εικάζουν ότι ενδέχεται να ήταν και ο πατέρας του παιδιού.

Τον Ιανουάριο του 2018 ήρθε στη ζωή το τρίτο της παιδί. Πρόκειται για το βρέφος που έχασε, με μαρτυρικό τρόπο, τη ζωή του στις φλόγες.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν προσάγει έναν οδηγό ταξί, ο οποίος εξετάζεται αν είναι το ίδιο πρόσωπο που εμφανίστηκε ως σύντροφος – «εγγυητής» στη δεύτερη γέννα.

Ο προσαχθείς φέρεται ότι παραδέχθηκε πως διατηρούσε σχέση με την 30χρονη, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι είχαν χωρίσει.

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:46