search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:23
MENU CLOSE

Η ξανθιά γριά Έλενα Ακρίτα και ο ΣΥΡΙΖΑ – Πρωτοφανής επίθεση του Γιώργου Χρονά – Δεν έμεινε αναπάντητη

03.03.2019 09:08
Η ξανθιά γριά Έλενα Ακρίτα και ο ΣΥΡΙΖΑ – Πρωτοφανής επίθεση του Γιώργου Χρονά - Δεν έμεινε αναπάντητη - Media

 

Κόντρα ανάμεσα στον συγγραφέα και την Έλενα Ακρίτα ξέσπασε στο Facebook. Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του Γιώργου Χρονά στο facebook, όπου έγραψε: «Η ξανθιά γριά Ελενα Ακρίτα κάνει το κάθε τι για να φανεί ΣΥΡΙΖΑ. Και σε ανώτερα».

Από την πλευρά της, η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας δεν άφησε τη δημοσίευσή του αναπάντητη και τονίζοντας πως δεν κρύβει την ηλικία της.

Αναλυτικά η απάντηση της Ακρίτα:

«Αγαπητέ κύριε Χρονά. Γεννηθήκατε διαβάζω το 1948. Γεννήθηκα το 1955. Είστε 71 ετών, είμαι 63. Δεν κρύβω τα χρόνια μου, ακριβώς για να μην με αγγίζει ο ηλικιακός ρατσισμός του κάθε 71χρονου. Ζω στα σπίτι που γεννήθηκα με τους ανθρώπους που αγαπώ. Εχω τα σκυλιά μου, τα γατιά μου, τις όπερές μου και τα βιβλία μου. Λογικά έχω καλή υγεία – λέω λογικά γιατί έχω καιρό να κάνω εξετάσεις. Παλεύω 30 χρόνια με την κατάθλιψη κι είμαι περήφανη για όσα πέτυχα, παρά τις υποτροπές. Εχω βάσανα, δυσκολίες, καλές και κακές στιγμές. Εχω και δυο καινούργιες ρυτίδες με τις οποίες δεν τα πάω καθόλου καλά. Όσο για το “ξανθιά” που μού προσάπτετε, ζητώ συγγνώμη έτσι γεννήθηκα, δεν ήξεραν οι γονείς μου τις αντιρρήσεις σας να πράξουν αναλόγως. Τέλος, φυσιογνωμικά δεν σας ξέρω, αν σας δω στο δρόμο δεν θα σας γνωρίσω. Αντιθέτως θα με γνωρίσετε εσείς: οι ευτυχισμένες γριές ξανθιές κάνουμε μπαμ από μακριά».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:22