search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:52
MENU CLOSE

Αυτό είναι το πιο βρώμικο σπίτι του κόσμου – Χρησιμοποίησαν σφυρί για να… σπάσουν την σκόνη που είχε συσσωρευτεί (Photos)

05.03.2019 09:56
Τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που έβαλε στην οροφή του σπιτιού της είχαν σχήμα γιγαντιαίου πέους - Πως αντέδρασαν οι γείτονες (Photos) - Media

 

Στην Αγγλία είχε να καθαρίσει το σπίτι του για περισσότερο από 30 χρόνια.

Εκεί που καθόταν είχε συσσωρευτεί ένα μεγάλο βουνό από σκουπίδια, οι κουβέρτες στο υπνοδωμάτιο είχαν σαπίσει και είχαν γεμίσει σκόνη, το στρώμα, το ακουμπούσες και σήκωνε σύννεφα βρώμικης σκόνης.

Όσο για το μπάνιο και την τουαλέτα, έμπαινες μέσα μόνο με… δική σου ευθύνη.

Η Υβόνη και η Άντζελα είναι δυο γυναίκες που συμμετέχουν σε ένα ριάλιτι σόου. Πηγαίνουν και καθαρίζουν τα πιο βρώμικα σπίτια της Αγγλίας, αλλά αυτό που αντιμετώπισαν σε ένα σπίτι στο Ταμουουρθ δεν είχε προηγούμενο. Οι γυναίκες έμειναν άφωνες μόλις μπήκαν μέσα ενώ με δυσκολία κατάφερναν να αναπνεύσουν.

Τα παράθυρα του σπιτιού δεν είχαν ανοιχτεί ποτέ για να αεριστεί. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η μυρωδιά από τα ούρα είχε γεμίσει την ατμόσφαιρα. Ένας κουβάς σφουγγαρίσματος βρισκόταν στην κουζίνα και ήταν γεμάτος ούρα.

Στο σπίτι έμενε ένας ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος είχε 30 χρόνια να το καθαρίσει. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως σε πολλά σημεία για να δουν τον τοίχο η Υβόνη και η Άντζελα χρειάστηκε να πάρουν σφυρί και να βγάλουν τα στρώματα σκόνης που είχαν γίνει ένα συμπαγές πράγμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51