28/02/2021 11:59:41

Αυτό είναι το πιο βρώμικο σπίτι του κόσμου – Χρησιμοποίησαν σφυρί για να… σπάσουν την σκόνη που είχε συσσωρευτεί (Photos)

Αυτό είναι το πιο βρώμικο σπίτι του κόσμου – Χρησιμοποίησαν σφυρί για να… σπάσουν την σκόνη που είχε συσσωρευτεί (Photos) - Media

 

Στην Αγγλία είχε να καθαρίσει το σπίτι του για περισσότερο από 30 χρόνια.

Εκεί που καθόταν είχε συσσωρευτεί ένα μεγάλο βουνό από σκουπίδια, οι κουβέρτες στο υπνοδωμάτιο είχαν σαπίσει και είχαν γεμίσει σκόνη, το στρώμα, το ακουμπούσες και σήκωνε σύννεφα βρώμικης σκόνης.

Όσο για το μπάνιο και την τουαλέτα, έμπαινες μέσα μόνο με… δική σου ευθύνη.

Η Υβόνη και η Άντζελα είναι δυο γυναίκες που συμμετέχουν σε ένα ριάλιτι σόου. Πηγαίνουν και καθαρίζουν τα πιο βρώμικα σπίτια της Αγγλίας, αλλά αυτό που αντιμετώπισαν σε ένα σπίτι στο Ταμουουρθ δεν είχε προηγούμενο. Οι γυναίκες έμειναν άφωνες μόλις μπήκαν μέσα ενώ με δυσκολία κατάφερναν να αναπνεύσουν.

Τα παράθυρα του σπιτιού δεν είχαν ανοιχτεί ποτέ για να αεριστεί. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η μυρωδιά από τα ούρα είχε γεμίσει την ατμόσφαιρα. Ένας κουβάς σφουγγαρίσματος βρισκόταν στην κουζίνα και ήταν γεμάτος ούρα.

Στο σπίτι έμενε ένας ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος είχε 30 χρόνια να το καθαρίσει. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως σε πολλά σημεία για να δουν τον τοίχο η Υβόνη και η Άντζελα χρειάστηκε να πάρουν σφυρί και να βγάλουν τα στρώματα σκόνης που είχαν γίνει ένα συμπαγές πράγμα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.