search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:30
MENU CLOSE

Γιατί αυτοκτόνησε ο τραγουδιστής των Prodigy – Τι έσπρωξε το χέρι του (Photos)

05.03.2019 16:11
Αποκάλυψη: Δι

 

Την εκτίμηση ότι ο Keith Flint, ο δαιμονικός τραγουδιστής και performer των Prodigy οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα λόγω βαθύτατης κατάθλιψης εκφράζουν διεθνή ΜΜΕ, μετά το σοκ της είδησης του θανάτου του Flint σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ ο Flint βρέθηκε νεκρός στην έπαυλή του στο Έσεξ, την οποία, ωστόσο, λίγες μέρες πριν το τέλος, είχε αποφασίσει να πουλήσει.

Αιτία για την απόφασή του αυτή ήταν ο χωρισμός του με την γιαπωνέζα σύζυγό του και dj Μαγιούμι Κάι, με την οποία είχε παντρευτεί το 2006 μαζί και ζούσαν στο σπίτι που έδωσε τέλος στη ζωή του. Ο λόγος του χωρισμού δεν είχε γίνει γνωστός, όμως εκτιμάται ότι επιδείνωσε την κατάθλιψη του τραγουδιστή των Prodigy.

Ο Φλιντ αγόρασε την έπαυλη του 15ου αιώνα το 1997 αντί περίπου 260.000 ευρώ. Οι φίλοι του πάντως δεν περίμεναν ότι ο Φλιντ θα έφθανε ποτέ 40 χρονών καθώς ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών πολλά χρόνια.

Έπαιρνε μαριχουάνα, κοκαΐνη και τα συνδύαζε με αλκοόλ, ενώ εθίστηκε σε συνταγογραφούμενα φάρμακα. Είχε αυτοκτονικές τάσεις αλλά έλεγε ότι είναι δειλός για να εκτελέσει αυτό το σχέδιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:30