search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:24
MENU CLOSE

Έκλεψε 300.000 ευρώ από τη δουλειά του για να κάνει τα χατίρια σε μοντέλο που γνώρισε από το ίντερνετ (Photos)

06.03.2019 09:30
Έκλεψε 300.000 ευρώ από τη δουλειά του για να κάνει τα χατίρια σε μοντέλο που γνώρισε από το ίντερνετ (Photos) - Media

 

Ο 37χρονος Άντριου Μπάνμπρουκ είχε πάθει εμμονή. Γνώρισε ένα μοντέλο την Βικτόρια Σινκλαίρ σε σάιτ που πληρώνεις και σου ανοίγουν κάμερα οι γυναίκες και σου κάνουν στριπτιζ και για χάρη της τώρα, θα βλέπει τον κόσμο μέσα από τα κάγκελα της φυλακής.

Ο Άντριου εργαζόταν ως ταμίας σε ποδοσφαιρική ομάδα της Αγγλίας, όχι σε κάποια μεγάλη κατηγορία την Φιλντ Λανκς, και για να καταφέρει να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις της Βικτόρια, αποφάσισε να υπεξαιρέσει 300.000 από τα ταμεία του συλλόγου.

Της αγόραζε πανάκριβα δώρα, κοσμήματα ενώ μετά τη γνωριμία τους σε κάθε προσωπική τους στιγμή ο Άντριου πλήρωνε με ρευστό το μοντέλο.

Το σεξ μέσω κάμερας η Βικτόρια το χρέωνε 5 ευρώ το λεπτό, ενώ για προσωπικές συναντήσεις τον χρέωνε με 500 ευρώ την ώρα. Κάποια στιγμή μάλιστα της έκανε δώρο ένα τζιπ αξίας 70.000 ευρώ.

Της αγόρασε επίσης, μια τσάντα LV αξίας 800 ευρώ, παπούτσια Σανέλ και Λουμπουτίν, ένα ρόλεξ 7.000 ευρώ και ένα παλτό Μπερμπερις. Και όλα αυτά μετά από κάθε τους συνάντηση.

Το μοντέλο μάλιστα τα επιδείκνυε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ο Άντριου υπεξαίρεσε τα χρήματα αυτά από τη δουλειά του μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 16 μηνών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50