search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:37
MENU CLOSE

Φοιτήτριες το πρωί, ιερόδουλες το βράδυ – Σοκάρει η κατάσταση στην ελληνική επαρχία

06.03.2019 13:51
Φοιτήτριες το πρωί, ιερόδουλες το βράδυ – Σοκάρει η κατάσταση στην ελληνική επαρχία - Media

 

Επικαλούμενη την οικονομική κρίση και τα λεφτά που της προσφέρουν, νεαρή φοιτήτρια αποκαλύπτει στο Star την καθημερινότητά της, η οποία περιλαμβάνει μαθήματα το πρωί και το βράδυ την πώληση του κορμιού της για εύκολο χρήμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού δεν είναι η μόνη! Αντιθέτως! Αρκετές φοιτήτριες μπλέκουν στα δίχτυα κυκλωμάτων πορνείας, που τους τάζουν τεράστιες αμοιβές. Κορίτσια κάθε ηλικίας που σπουδάζουν στην επαρχία, μπλέκουν στα κυκλώματα και για λίγα ευρώ – δίνουν το κορμί τους σε όποιον τις… αγοράσει.

Το φαινόμενο παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, σύμφωνα με το Star που πήρε συνέντευξη με μία από τις κοπέλες που ζει με αυτόν τον τρόπο.

– Πόσα χρόνια το κάνεις αυτό το επάγγελμα;

Δύο, και ο λόγος βέβαια είναι τα πολύ καλά χρήματα.

– Για πόσα χρήματα μιλάμε;

Ε, μιλάμε για 200 ευρώ την ημέρα

– Σε έχουν προσεγγίσει κυκλώματα;

Ναι, ναι σε προσεγγίζουνε, για προστασία, αλλά είναι πώς θα το αντιμετωπίσεις και εσύ.

 

Αξιοσημείωτο ότι σε διαδικτυακή ροζ πλατφόρμα τους τελευταίους μήνες, έχουν προστεθεί πάνω από 2.000 φοιτήτριες. Οι περισσότερες είναι από την Πάτρα, την Αλεξανδρούπολη και τη Θεσσαλονίκη. Τα κυκλώματα τους τάζουν τεράστιες αμοιβές. Εκείνες πείθονται και φυσικά στο τέλος παίρνουν… ψίχουλα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50