search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:33
MENU CLOSE

Ο Κοντιζάς, η κόρη του Αριάννα και το πρόβλημα των τροφικών αλλεργιών μέσα από τα μάτια τους

06.03.2019 16:40
Ο Κοντιζάς, η κόρη του Αριάννα και το πρόβλημα των τροφικών αλλεργιών μέσα από τα μάτια τους - Media

 

Ο διάσημος σεφ αποκάλυψε πως όταν πηγαίνει σε εστιατόριο με την οικογένεια του, έχει πάντα μαζί του ένα χρήσιμο «ραβασάκι». Κι αυτό γιατί αντιμετωπίζει τις τροφικές αλλεργίες ως ένα σοβαρό πρόβλημα και όχι ως…παραξενιά, όπως ο περισσότερος κόσμος.

Πρόσφατα ο κριτής του Master Chef  είχε μιλήσει δημοσίως για τις τροφικές αλλεργίες της κόρης του, σημειώνοντας πως δίνει σχετικό σημείωμα στα εστιατόρια όταν πηγαίνει για φαγητό μαζί της, προς αποφυγήν τυχόν προβλημάτων.

Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς  είχε γνωστοποιήσει μέσα από τη σελίδα του στο Facebook πως πριν αντιμετώπιζε μαζί με τη σύζυγό του «κάποιους ισχυρισμούς για αλλεργία, παραξενιές ή εκκεντρικότητες. Όμως οι αλλεργίες δεν είναι μόδα, είναι το πρόβλημα του μέλλοντος». Όλα άλλαξαν μέσω της μικρής Αριάννας.

 

Η ανάρτησή του ενθουσίασε τους θαυμαστές του, που κατέκλυσαν το προφίλ του με θετικά σχόλια για την δημόσια τοποθέτησή του, οπότε ο διάσημος σεφ αποφάσισε να επανέλθει στο ζήτημα, δημοσιεύοντας αυτή τη φορά και το ειδικό σημείωμα που δίνει στα εστιατόρια όταν πηγαίνει για φαγητό μαζί με την κόρη του.

 

«Όταν έγραφα το προηγούμενο ποστ για τις αλλεργίες ήξερα ότι αναφέρομαι σε ένα θέμα που αγγίζει πολύ κόσμο. Ομολογώ όμως ότι δεν περίμενα αυτή τη συγκινητική, αλλά και αγωνιώδη ανταπόκριση από τόσους από εσάς. Τα σχόλια και τα μηνύματα έδωσαν αφορμή για περαιτέρω συζήτηση. […] Επειδή όμως δεν έχουν μόνο τα εστιατόρια υποχρεώσεις, αλλά και όλοι όσοι έχουν αλλεργία, επανέρχομαι με μερικές σκέψεις-συμβουλές από προσωπική πείρα», γράφει -μεταξύ άλλων- στο μήνυμά του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:32