search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:01
MENU CLOSE

Δεκάδες τραυματίες από αναταράξεις πτήση της Turkish Airlines – Τι απαντά τη εταιρεία

10.03.2019 12:16
Δεκάδες τραυματίες από αναταράξεις πτήση της Turkish Airlines - Τι απαντά τη εταιρεία - Media

 

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Turkish Airlines που πραγματοποιούσε την πτήση Κωνσταντινούπολη για Νέα Υόρκη με 326 επιβάτες και τα 21 μέλη του πληρώματος .

Το αεροσκάφος «έπεσε» σε αναταράξεις λίγο πριν την προσγείωσή του, το Σάββατο, στο Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν επιβάτες και μέλη του πληρώματος.

Το CNN άρχικά έκανε λόγο για τουλάχιστον 30 τραυματίες ενώ η Dailymail για τουλάχιστον 32.

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι οι τραυματίες έλαβαν ιατρική βοήθεια στο Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy και πως κανείς τους δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

 

Τι αναφέρει η Turkish Airlines για το περιστατικό

Περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν και τον απολογισμό των τραυματιών, παρείχε στη συνέχεια με ανακοίνωσή της η Turkish Airlines.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Turkish Airlines επιβεβαιώνει ότι η πτήση με αριθμό TK01 Κωνσταντινούπολη – Νέα Υόρκη αντιμετώπισε ασυνήθιστες αναταράξεις, 40 λεπτά περίπου πριν προσγειωθεί στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης.

Το αεροσκάφος τύπου Boeing 777, το οποίο είχε απογειωθεί από την Κωνσταντινούπολη με 326 επιβάτες και 18 μέλη πληρώματος, προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο στις 5.35 μ.μ. το Σάββατο, μετά τις αναταράξεις. 28 επιβάτες και 2 μέλη του πληρώματος, που είχαν υποστεί ελαφρούς τραυματισμούς, μεταφέρθηκαν για έλεγχο στο νοσοκομείο αμέσως μετά την προσγείωση της πτήσης.

Οι 18 τραυματίες επιβάτες πήραν εξιτήριο αφού αντιμετωπίστηκαν τα ελαφρά τραύματά τους ενώ οι υπόλοιποι 10 παρέμειναν για προληπτική παρακολούθηση.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:58