search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:14
MENU CLOSE

Η «Οδύσσεια» των προσφύγων – Ξέβρασε και άλλο πτώμα η θάλασσα στη Λέσβο

10.03.2019 14:36
Κρήτη: Στη Σητεία σκάφος με πολιτικούς πρόσφυγες από την Τουρκία – Δηλώνουν γκιουλενιστές, ζητούν άσυλο - Media

 

Δεύτερο πτώμα εντοπίστηκε την Κυριακή το μεσημέρι σε βραχώδη ακτή στην περιοχή Τσόνια της ανατολικής Λέσβου.

Πρόκειται για γυναίκα, αγνώστου ηλικίας

Το πρωί επίσης της Κυριακής είχε βρεθεί και ένα κορίτσι 4 έως 6 ετών το οποίο αγνοούνταν από τις 13 Φεβρουαρίου σε ναυάγιο με πρόσφυγες, στην περιοχή Τσόνια της ανατολικής Λέσβου ανήκει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πτώμα που βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή της νότιας Λέσβου.

Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης προκειμένου να εξεταστεί ιατροδικαστικά και να ταυτοποιηθεί.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ανεύρεση σορού κοριτσιού αγνώστων λοιπών στοιχείων στα Βατερά ν.Λέσβου – Ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στην περιοχή Άκρα Κόρακα ν.Λέσβου – Διακομιδή ασθενούς

Εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, μία (01) σορός κοριτσιού, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στην παραλία Βατερών ν. Λέσβου.

Η ανωτέρω σορός, ηλικίας περίπου 4-6 ετών, ύψους περίπου 0,85m και κανονικής σωματικής διάπλασης, βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και χωρίς κεφάλι ενώ έφερε τζιν παντελόνι σκισμένο με χάντρες χρώματος ανοιχτό μπλε και στο δεξί πόδι φορούσε μποτάκι χρώματος μαύρου-μωβ.

Από το Λιμενικό Σταθμό Πλωμαρίου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης ”Βοστάνειο”.

Μία (01) σορός γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα σε βραχώδη περιοχή της ακτής ” Άγιος Θεόδωρος”, Ἀκρα Κόρακα ν.Λέσβου.

Η σορός, αγνώστου ηλικίας, κανονικής διάπλασης, ύψους περίπου 1,60μ, βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, φορούσε παντελόνι τζιν χρώματος μπλε,πουλόβερ χρώματος λαδί, μπουφάν χρώματος χακί, μία κάλτσα χρώματος μπλε και γάντια χρώματος μαύρου.

Από το Λιμενικό Σταθμό Μήθυμνας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης ”Βοστάνειο”.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 84χρονος ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:12