search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:55
MENU CLOSE

Τα νέα ονόματα για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ: Τι «παίζει» με Αυτιά – Ο Ρουβάς και οι εκπλήξεις

13.03.2019 11:04
Τα νέα ονόματα για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ: Τι «παίζει» με Αυτιά - Ο Ρουβάς και οι εκπλήξεις - Media

 

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς θεωρείται πολύ πιθανόν να είναι τελικά υποψήφιος με τη ΝΔ για την ευρωβουλή. Υπήρξε διάψευση στις 11 Φεβρουαρίου από την εκπρόσωπο του κόμματος Μαρία Σπυράκη αλλά οι πηγές του Newpost αναφέρουν ότι υπήρξε νέα συνάντηση του δημοσιογράφου με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, και ξαναζεστάθηκε η υποψηφιότητά του. Κανείς δεν αμφισβητεί στην Πειραιώς ότι ο Γιώργος Αυτιάς θα σαρώσει σε ψήφους καθώς με την εκπομπή του στον «ΣΚΑΪ» έχει διείσδυση σε ειδικά ακροατήρια.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Πειραιώς αναφέρουν ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές της 26 Μαίου, γύρω στο Πάσχα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να έχει την άνεση του χρόνου για τις τελευταίες κινήσεις του στη σκακιέρα των ευρωεκλογών και τα μηνύματα που θα εκπέμψει μέσα και από τους συμβολισμούς προσώπων.

Η περίπτωση του Σάκη Ρουβά

Την Τρίτη η Πειραιώς διέψευσε τις φήμες που έφεραν τον Σάκη Ρουβά να κατεβαίνει για την ευρωβουλή. Ο τραγουδιστής έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πιθανόν να συμβάλει με άλλον τρόπο στη στήριξη της ΝΔ στις εκλογές.

Ανάμεσα στα ονόματα τα οποία συζητιούνται στην Πειραιώς για την ευρωβουλή χωρίς να υπάρχουν οριστικές αποφάσεις και από τις δύο πλευρές είναι και τα εξής:

  • Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη.
  • Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου. Την αξιοποίηση του θα ήθελε η ΝΔ και για τις εθνικές εκλογές (πχ Α Αθήνας).
  • Η δημοσιογράφος Ελένη Βαρβιτσιώτη. Το ρεπορτάζ της από τις Βρυξέλλες αναγνωρίζεται για την αξιοπιστία του. Το ευρωκοινοβούλιο είναι ένας χώρος που τον γνωρίζει πολύ καλά. Είνσι μεγάλο το δίλημμα και για εκείνη.
  • Ο οικονομολόγος Δημήτρης Τσαγκάρης.
  • Η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα.
  • Ο γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ Γιάννης Σμυρλής. Θα κάνει ότι του πει ο πρόεδρος της ΝΔ.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:52