search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:15
MENU CLOSE

Νεκρή σε τροχαίο 18χρονη αθλήτρια – Θρήνος στο ελληνικό βόλεϊ

15.03.2019 17:15
Νεκρή σε τροχαίο 18χρονη αθλήτρια - Θρήνος στο ελληνικό βόλεϊ - Media

 

Στο πένθος έχει βυθιστεί η ολόκληρη η Σαλαμίνα και το ελληνικό βόλεϊ με το χαμό μιας 18χρονης σε τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (13/3/19) σε δρόμο του νησιού.

Η νεαρή κοπέλα που βρήκε τραγικό θάνατο αγωνιζόταν ως πασαδόρος στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του τοπικού Τελαμώνα. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 24χρονος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ανατράπηκε και εν συνεχεία χτύπησε σε δέντρο και κόπηκε στα δύο.

H Ευαγγελία Πετροχείλου εκτός από πασαδόρος αγωνίζονταν και ακραία. Η προπονήτρια της Κατερίνα Νάνου που την είχε από μικρή στην ακαδημία του συλλόγου είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ οι συμπαίκτριες της σταμάτησαν και τις προπονήσεις αφού δεν είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Να σημειωθεί, ότι η οικογένεια της έχει ακόμα ένα αγοράκι 13 ετών και όλοι στο νησί ετοιμάζονται για το τελευταίο αντίο στην Εύα το μεσημέρι του Σαββάτου (16/2/19).

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01