search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:25
MENU CLOSE

Τηλεθέαση εβδομάδας: Σάρωσε το MasterChef

16.03.2019 08:19
Τηλεθέαση εβδομάδας: Σάρωσε το MasterChef - Media

 

Αρκετές εκπλήξεις είχαμε στις μετρήσεις της τηλεθέασης αυτή την εβδομάδα.

Κάθε εβδομάδα σημειώνεται αξιοσημείωτες ανακατατάξεις όσον αφορά τα κορυφαία προγράμματα της εβδομάδας. Την εβδομάδα που μας πέρασε το MasterChef έκοψε πρώτο το νήμα ανάμεσα στα προγράμματα που κυριάρχησαν.

Το Star έχει πετύχει διάνα με την επιλογή του ριάλιτι μαγειρικής, κάτι που φαίνεται και από τις επιδόσεις του. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι το MasterChef καταλαμβάνει τέσσερις θέσεις στην πρώτη πεντάδα, ενώ έχει άλλη μια στο top-20.

Όπως είναι λογικό στο top-20 της εβδομάδας κυριαρχούν οι ελληνικές σειρές.

Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο ο ALPHA όσο και ο ΑΝΤ1 που έχουν κατά κύριο λόγο σειρές στο πρόγραμμά τους καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις σε τηλεθέαση. Η σειρά «Τατουάζ» έχει τη μερίδα του λέοντος στο top-20 της εβδομάδας που μας πέρασε, ενώ αρκετές θέσεις έχει και η «Επιστροφή» στον ΑΝΤ1.

Από εκεί και πέρα την κορυφαία 20άδα συμπληρώνουν οι σειρές «Το Σόι σου» και «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». Αρκετά χαμηλά στο top-20 βρίσκεται το «Πάμε Πακέτο» αλλά και το YFSF της Κυριακής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κανένα πρόγραμμα του ΣΚΑΪ δεν βρέθηκε στην κορυφαία 20άδα, ενδεικτικό των κακών επιδόσεων του καναλιού.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:22