search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:13
MENU CLOSE

Διακόπηκε ο αγώνας λόγω των επεισοδίων στο ΟΑΚΑ

17.03.2019 18:41
Διακόπηκε ο αγώνας λόγω των επεισοδίων στο ΟΑΚΑ  - Media

 

Τα «παρατράγουδα» συνεχίστηκαν στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, με τους οπαδούς που αγρίεψαν έξω από το «πέταλο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα οπαδών συγκρούστηκε με αστυνομικές δυνάμεις στο ΟΑΚΑ εκσφενδονίζοντας μολότοφ, καπνογόνα και άλλα αντικείμενα. 

Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με δακρυγόνα και χημικά, ενώ οι οπαδοί χρησιμοποίησαν φωτοβολίδες.

Όπως φαίνεται, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο έχει γίνει αποπνικτική με αποτέλεσμα να διακοπεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας και να μετακινηθούν οι φίλαθλοι από τις θέσεις τους επειδή δεν μπορούν να αναπνεύσουν. 

Ο Γερμανός διαιτητής Φριτζ ανακοίνωσε ότι διακόπηκε οριστικά ο αγώνας, κρίνοντας ανέφικτη τη συνέχεια μέχρι τη λήξη του.

Σημειώνεται ότι εξαιτίας των επεισοδίων ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών, σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ.

Και μαχαίρι

Των επεισοδίων είχε προηγηθεί καταγγελία-σοκ από πλευράς Ολυμπιακού! 

Κατά τη διάρκεια του «ντου» χούλιγκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» δέχτηκαν απόπειρα επίθεσης χούλιγκαν με μαχαίρι, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, διαψεύδεται η χειροδικία σε βάρος του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, με τον παράγοντα των Πειραιωτών να μην βρίσκεται καν στο σημείο, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Yφυπουργείο Αθλητισμού: Θα απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στα γήπεδα σε όσους συλληφθούν για τα επεισόδια

Μετά την ψήφιση, κατά πλειοψηφία, του νέου αθλητικού νομοσχεδίου, οι δράστες των επεισοδίων στο ντέρμπι «αιωνίων» Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του, για την 25η αγωνιστική της Super League, δεν θα μείνουν ατιμώρητοι.

Σύμφωνα με το νόμο Βασιλειάδη που είναι σε ισχύ, όποιος ή όποιοι συλληφθούν, θα τους ασκηθεί άμεσα από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη και θα τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι, κάτι που σημαίνει πως θα τους απαγορευτεί δια βίου η είσοδος σε γήπεδα, ανεξάρτητα από το πότε θα γίνει η δίκη! Αν δε, οι συλληφθέντες παραβούν τους περιοριστικούς όρους, τότε κινδυνεύουν άμεσα με ποινή φυλάκισης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:13