search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:17
MENU CLOSE

Άδωνις κατά Παπαδάκη: Με απογοήτευσε, με αδικεί – Εγώ δεν έχω συκοφαντήσει την οικογένειά του (Video) 

21.03.2019 08:24
Άδωνις κατά Παπαδάκη: Με απογοήτευσε, με αδικεί - Εγώ δεν έχω συκοφαντήσει την οικογένειά του (Video)  - Media

 

Νέα κόντρα ανάμεσα στον Αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη, ξέσπασε σήμερα Τετάρτη. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη του παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» στο The 2 Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Ερωτηθείς από τον παρουσιαστή της εκπομπής για τα πολιτικά και συγκεκριμένα στην ερώτηση: «Γιατί ο Τσίπρας κρατά τον Παύλο Πολάκη», ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε πως «τον κρατά για τον ίδιο λόγο που κρατά ο Μητσοτάκης τον Άδωνι». 

Αυτή η ατάκα του κ. Παπαδάκη – η οποία χειροκροτήθηκε από το κοινό της εκπομπής – δεν άρεσε καθόλου στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με σημερινό του tweet κάνει λόγο για συκοφάντηση.

 «Ο κ. Γιώργος Παπαδάκης προφανώς με αδικεί ταυτίζοντάς με με τον Πολάκη. Εγώ ούτε έχω συκοφαντήσει την οικογένεια του, όπως αυτός την δική μου και ως Υπουργός αντίθετα απαντούσα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για να ενημερώνω τους πολίτες. Ειλικρινά με απογοήτευσε και με αδίκησε», γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο twitter του. 

Δείτε το βίντεο 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30