search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:08
MENU CLOSE

Απόπειρα αρπαγής βρέφους στην Θεσσαλονίκη

21.03.2019 20:20
Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» βρέφος πέντε ημερών - Media

 

Απόπειρα αρπαγής βρέφους και ληστείας κατήγγειλαν στην Αστυνομία, μια 46χρονη και μια 32χρονη, συγγενείς, σύμφωνα με πληροφορίες, του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Νίκου Ταχιάου.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν, στις 3.30 το μεσημέρι στην πλατεία Τσιρογιάννη, απέναντι από τον Λευκό Πύργο, δύο αλλοδαποί με τη χρήση βίας, προσπάθησαν να αρπάξουν αρχικά μια τσάντα και σε δεύτερο χρόνο το βρέφος, ηλικίας 9 μηνών, που κρατούσε στα χέρια της η 32χρονη.

Οι δύο γυναίκες κάλεσαν σε βοήθεια και προσέτρεξαν περαστικοί και θαμώνες των κοντινών καταστημάτων, ενώ στο σημείο έφτασαν και άντρες της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά από αναζητήσεις προσήχθη 23χρονος Λίβυος, ο οποίος και συνελήφθη για το περιστατικό, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου φερόμενου ως δράστη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:08