search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:55
MENU CLOSE

Τραγικό: Πέρασαν χειροπέδες σε 90χρονη επειδή πωλούσε δίχως άδεια κάλτσες στη λαϊκή (Video)

22.03.2019 09:21
Τραγικό: Πέρασαν χειροπέδες σε 90χρονη επειδή πωλούσε δίχως άδεια κάλτσες στη λαϊκή (Video)  - Media

 

Σε μια εξαιρετική σύλληψη μιας επικίνδυνης κακοποιού προέβη η αστυνομία της Θεσσαλονίκης. Κατάφερε να συλλάβει μια 90χρονη γιαγιούλα η οποία πωλούσε στη λαική αγορά δίχως άδεια, καλτσάκια που είχε πλέξει η ίδια.

Φυσικά και τα όσα γράφουμε είναι ειρωνικά αφού ουδέποτε η 90χρονη γυναίκα δεν αποτέλεσε κίνδυνο για κανέναν. Το αντίθετο, με αξιοπρέπεια προκειμένου να ζήσει, έπλεκε καλτσάκια τα οποία ναι πωλούσε δίχως άδεια, στη λαική. Υπάρχει το γράμμα του νόμου, υπάρχει όμως και το πνεύμα του νόμου και στην περίπτωση της 90χρονης Σουζάνας Ηλιάδου, το γράμμα εξαντλήθηκε με κάθε αυστηρότητα.

Η κ. Ηλιάδου μένει στους Αμπελοκήπους σε ένα μικρό διαμέρισμα μαζί με τον συνομίληκο σύζυγο της. Προκειμένου να τα βγάλει πέρα πλέκει «τερλίκια». Τα τερλίκια είναι κάτι μάλλινες κάλτσες που έπλεκαν στον Πόντο οι γυναίκες. Στη συνέχεια πηγαίνει στη λαική και τα πουλάει.

Όπως καταγγέλλει η κόρη της, ένα περιπολικό με τρεις άνδρες, την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα τής περιοχής των Αμπελοκήπων, που επενέβη ύστερα από κλήση άλλων, πιθανώς πωλητών της λαϊκής, που κατήγγειλαν τη γιαγιά, που δεν είχε άδεια.

Αφού τής πήραν αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί και άλλη διαδικασία. Ο Γολγοθάς της γιαγιάς, τελείωσε τα μεσάνυχτα, με τους οικείους της να καταγγέλλουν ότι την είχαν νηστική για πάνω από 12 ώρες κι από το πρωί την είχαν με ένα ποτήρι νερό που ζήτησε η ίδια, καθώς δεν της έδιναν ούτε νερό… Οι αστυνομικοί μάλιστα, όπως καταγγέλλει η Τζ.Ηλιάδου, σε κάποιες στιγμές δεν ήταν καν ευγενικοί με την 90χρονη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:55