search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:09
MENU CLOSE

Βαρεμένος για αποδοκιμασίες: Μεμονωμένο περιστατικό με χρυσαυγίτικο σύνθημα (Videos)

24.03.2019 08:34
Βαρεμένος για αποδοκιμασίες: Μεμονωμένο περιστατικό με χρυσαυγίτικο σύνθημα (Videos) - Media

 

Για μεμονωμένο περιστατικό, από μια χούφτα ανθρώπους, που φώναζαν χρυσαυγίτικα συνθήματα, έκανε λόγο ο Γιώργος Βαρεμένος αναφερόμενος στις έντονες αποδοκιμασίες που δέχθηκε στη Μελβούρνη, μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης. 

«Μια δράκα άνθρωποι προσπάθησαν να λερώσουν έναν ιερό χώρο, φωνάζοντας το φασιστικής έμπνευσης σύνθημα που ακούμε από Χρυσαυγίτες στην Ελλάδα για τους πολιτικούς», δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας το σύνθημα «προδότες πολιτικοί». 

«Λίγα άτομα είπαν αυτές τις ακραίες εκφράσεις, ένα σύνθημα φασιστικό. Υπερασπίστηκα την τιμή του πολιτικού κόσμου που εκπροσωπούσα. Πολλοί ομογενείς μου ζήτησαν συγγνώμη για αυτό το μεμονωμένο περιστατικό», ανέφερε ο κ Βαρεμένος ενώ έκανε λόγο για εκφράσεις που αρμόζουν στον υπόκοσμο.

Ο κ. Βαρεμένος τόνισε τέλος πως δεν έφυγε τρέχοντας από τον χώρο, αλλά ολοκλήρωσε την ομιλία του και αποχώρησε λίγο μετά. 

«Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο Σίδνεϊ»

Στην ομάδα ομογενών που αποδοκίμασαν τον αντιπρόεδρο της Βουλής, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών, συμμετείχε -σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στην Αυστραλία- και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο Σίδνεϊ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Αλέκος Μάρκελλος, «δύο κατηγορίες των ανθρώπων αποδοκίμασαν τον κ. Βαρεμένο. Κάποιοι συναισθηματικά. Σκεφτείτε πως κάποιοι παλιοί μετανάστες εδώ ειχαν πάρει μέρος σε πορείες του ονόματος τη δεκαετία του ’80, του ’90 για την προστασία των εθνικών συμφερόντων. Εκεί υπάρχει μια ευαισθησία μεγαλύτερη, ίσως να μη γνωρίζουν την ουσία της συμφωνίας, ή να διαφωνούν με αυτή».

»Ωστόσο, υπήρχε ένας πυρήνας ανθρώπων, περίπου στους 30 και ηλικίας 20-25, που φώναζαν συνθήματα τα οποία είναι γνωστά και ακούγονται από ακροδεξιά οργάνωση στην Ελλάδα. Και θα πρέπει να πω πως υπήρξε και παρότρυνση από τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής στο Σίδνεϊ, τον κ. Γαβριηλίδη, να φωνάξουν συνθήματα εναντίον των πολιτικών».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:05