search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:56
MENU CLOSE

Βάσω Λασκαράκη: Θέλω να κάνω ακόμα ένα παιδί

24.03.2019 18:27
Βάσω Λασκαράκη: Θέλω να κάνω ακόμα ένα παιδί - Media

 

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη στο περιοδικό People.

Η ηθοποιός ζει ευτυχισμένες ημέρες με τον νέο της σύντροφο, Λευτέρη Σουλτάτο και για πρώτη φορά δεν την ενδιαφέρει να το κρύψει.

Μάλιστα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός γάμου, αλλά και ενός δεύτερου παιδιού, ενώ παράλληλα μίλησε για το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και τη συγκατοίκηση.

Το διαζύγιο και η διαχείρισή του

Δεν πέρασε εύκολες στιγμές στο διαζύγιό της και το κυριότερο πράγμα για εκείνη, ήταν η κόρη της και πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση. Επιπλέον τα 5 χρόνια ψυχανάλυσης την βοήθησαν να δει τα πράγματα πιο καθαρά.

«Κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο, ούτε αντιμετωπίζεται με γέλια και χαρές. Φέρνει κλάματα, δυστυχία, αγωνία, όμως τίποτα στη ζωή δεν είναι άσπρο ή μαύρο.

Αν υπάρχει καλή θέληση και από τους δύο και κοινός σκοπό, που στη δική μας περίπτωση είναι το παιδί, μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω και να αντιμετωπίσεις ό,τι φέρει η ζωή», δήλωσε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και συνέχισε:

«Η πιο δύσκολη στιγμή σε ένα διαζύγιο είναι η συνειδητοποίηση και η αποδοχή της κατάστασης».

Τόσο η ίδια, όσο και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχουν γυρίσει σελίδα στις προσωπικές τους ζωές, όμως πως το χειρίστηκαν με την 5χρονη κόρη τους;

«Πρέπει να υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στους γονείς, να υπάρχει βοήθεια ειδικού για το πως θα το χειριστούν και πρωτίστως, να υπάρχει γνώση των καταστάσεων, ώστε οι γονείς να μην έρθουν αντιμέτωποι με μια ερώτηση του παιδιού για την οποία δεν έχουν τις σωστές απαντήσεις. Είναι μια δύσκολη διαδικασία, αλλά όταν παίρνεις ένα διαζύγιο πρέπει να είσαι έτοιμος να την αντιμετωπίσεις».

«Είναι σοβαρή η σχέση μου με τον Λευτέρη»

Ο έρωτας θα «στριμωχνόταν» στη ζωή της αν ερχόταν το 2018, όμως ο Λευτέρης Σουλτάτος βρήκε τη θέση του: «Καμιά φορά τα πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις. Ναι είμαι ερωτευμένη», είπε η ηθοποιός.

Η Βάσω Λασκαράκη νιώθει καλά με τον νέο της σύντροφο.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος

«Είναι σοβαρή η σχέση. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες κι εγώ ένιωθα καλά και σίγουρη για τον σύντροφό μου, θεώρησα ότι θα ήταν υποκριτικό να κάνω κάτι άλλο», είπε και αποκάλυψε τι την έκανε να νιώσει σίγουρη:

«Δεν συνέβη ξαφνικά, συνέβη σταδιακά, αλλά ξύπνησα μια μέρα και ένιωσα πως “Εδώ είμαι”. Πάντα φυσικά με μια παιδική αναρώτηση “Έτσι είναι;”».

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό του Λευτέρη που τον κάνει ξεχωριστό;

«Η αφοπλιστική του ειλικρίνεια».

Ο Λευτέρης Σουλτάτος δεν ανήκει στο χώρο της σόουμπιζ και αναγκάστηκε να διαχειριστεί τη δημοσιότητα:  «Στην αρχή έπαθε μεγάλο σοκ. Πλέον όμως το έχει αποδεχτεί».

Το μονόπτερο…

Η Βάσω Λασκαράκη απάντησε για το αν υπάρχει αρραβώνας: «Με την παραδοσιακή έννοια, αρραβώνας δεν υπάρχει. Το μονόπετρο είναι ένα δαχτυλίδι και ο συμβολισμός του είναι ξεχωριστός για τον καθένα. Το πώς το βλέπει ο Λευτέρης μπορεί να σου απαντήσει ο ίδιος. Το πώς το βλέπω εγώ αφορά στο συναίσθημα μου, που δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις.

Πάντως, με μονόπετρο ή χωρίς, με γάμο ή χωρίς, εγώ νιώθω τη ζωή μου δεμένη με αυτόν τον άνθρωπο για το τώρα και επιθυμώ και για το αύριο και όπου μας βγάλει».

Ο γάμος είναι στα επόμενα σχέδια σας;

«Δεν κάνουμε σχέδια. Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει όταν κάνουμε άλλα σχέδια. Συνεπώς όλα είναι πιθανά», τόνισε η ηθοποιός και αναφέρθηκε στη συγκατοίκηση:

«Μένω με τον Λευτέρη εδώ και λίγους μήνες. Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το βήμα με την ομορφιά ενός νέου έρωτα και την αγωνία όσων μας ακολουθούν».

Σχετικά με το αν θα ήθελε ένα δεύτερο παιδί: «Ιδανικά. Θέλω να κάνω ακόμα ένα παιδί. Δεν ζω με αυτή τη σκέψη, αλλά θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένεια μας. Νομίζω πως θέλει και η Εύα αδέλφια».

Πηγή: znews.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:53