search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:10
MENU CLOSE

Με επίθεση σε Κόκκαλη η ανακοίνωση ΝΔ – Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

26.03.2019 20:46
Πηγές της ΝΔ προς τον ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Τσίπρας πού έχει εξαφανιστεί αυτές τις κρίσιμες στιγμές;	 - Media

 

«Κόκκαλης στα δημόσια έργα, Κόκκαλης στο Κόντρα Τσάνελ, τώρα Κόκκαλης και στην Ευρωβουλή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ με αφορμή τη δημοσιοποίηση των νέων 10 ονομάτων υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα έπεσε και το τελευταίο φύλο συκής στις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την διαπλοκή. Γι αυτό που ο κόσμος το’ χε τούμπανο και ο κ. Τσίπρας κρυφό καμάρι. Το να τιμήσει ο κ. Τσιπρας το όνομα Κόκκαλης, το οποίο γέννησε τον όρο διαπλοκή στην Ελλάδα, είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της κατρακύλας του ΣΥΡΙΖΑ», συνεχίζει η Πειραιώς και τονίζει: «Η υποκρισία και ο κυνισμός τους προκαλούν πλέον μόνον τον χλευασμό κι αυτό θα φανεί σύντομα. Στις κάλπες της 26ης Μαΐου».

ΣΥΡΙΖΑ: «Το να μιλά η ΝΔ για διαπλοκή…»

«Το να μιλά η ΝΔ για διαπλοκή, που λειτουργεί ως φερέφωνο του κ. Μαρινάκη, πάει πολύ» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας δια του Γραφείου Τύπου του κόμματος, στη ΝΔ .

«Μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει τις επίσημες ανακοινώσεις του κ. Μαρινάκη να τις βγάζει κάποια από τις εφημερίδες του. Σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι τις βγάζει και η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη. Τσάμπα τους πληρώνει τα λειτουργικά έξοδα άλλωστε;» σημειώνεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει:

«Ως προς την ουσία, το να μιλά η ΝΔ για διαπλοκή, που λειτουργεί ως φερέφωνο του κ. Μαρινάκη, πάει πολύ. Γελάει ο κόσμος…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30