search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:28
MENU CLOSE

Μπράιτον Ζόινερ: Η ζωή της 14χρονης πρωταθλήτριας σε ντοκιμαντέρ

28.03.2019 07:44
Μπράιτον Ζόινερ: Η ζωή της 14χρονης πρωταθλήτριας σε ντοκιμαντέρ  - Media

 

Ντοκιμαντέρ για την 14χρονη, φαινόμενο του skateboarding και δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Brighton Zeuner (Μπράιτον Ζόινερ) παραγωγής της Ιmagine Documentaries και της Zero Point Zero θα σκηνοθετήσει η πολυβραβευμένη Αμερικανίδα σκηνοθέτης Μπεθ Άαλα.

Το ντοκιμαντέρ θα εστιάζει στην παιδική ηλικία, τις προσωπικές σχέσεις της και την ανάδειξή της σε πρωταθλήτρια, όλα αυτά που οδήγησαν στο ντεμπούτο της στο Τόκιο το 2020 ως μέλος της Εθνικής Ομάδας των ΗΠΑ για τους πρώτους αγώνες skateboarding στην ιστορία των Ολυμπιακών.

«Η Brighton Zeuner είναι μία πρωτοπόρος, ωθώντας τα όρια του skateboarding και εμπνέοντας μια νέα γενιά νεαρών σκέιτερ» δήλωσε η Σάρα Μπερνστάιν από την Imagine Documentaries. «H Imagine είναι ενθουσιασμένη που θα ακολουθήσει το πρωτόγνωρο ταξίδι της στους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί με τους ταλαντούχους συνεργάτες μας στη Zero Point Zero», πρόσθεσε.

Η ιστορία της Brighton είναι ενός εξαιρετικού ανθρώπου που έχει διαμορφωθεί κάτω από απολύτως εξαιρετικές συνθήκες και αναδεικνύει ότι η μεταμόρφωσή της από ένα χαρισματικό παιδί σε νεαρή Ολυμπιονίκη συνεχίζει να είναι μια συναρπαστική διαδικασία, δήλωσε η Λίντια Τενάλια από τη Zero Point Zero.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί σε κινηματογραφικές αίθουσες και θα είναι διαθέσιμο και σε πλατφόρμες streaming.

Η Brighton Zeuner είναι η νεώτερη αθλήτρια που κέρδισε χρυσό μετάλλιο στα X Games, κερδίζοντας τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο της, όταν ήταν 12 ετών και τον κατέκτησε ξανά πέρυσι.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:28