search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:06
MENU CLOSE

Κατσαρός: Και όμως η Ρένα Βλαχοπουλου δεν ήταν τσιγγούνα

30.03.2019 07:49
Κατσαρός: Και όμως η Ρένα Βλαχοπουλου δεν ήταν τσιγγούνα   - Media

 

Μία απίστευτη αποκάλυψη για την αξέχαση Ρένα Βλαχοπούλου για την οποία κυκλοφορούσαν –και συνεχίζουν να κυκλοφορούν- πολλοί μύθοι έκανε ένας άλλοτε αγαπημένος της φίλος ο οποίος την έζησε στις μεγάλες της δόξες.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κατσαρό, ο οποίος σε συνέντευξή του στο philenews μίλησε για τη δική του Ρένα όπως και για την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη όπως τις έζησε στις μεγάλες τους δόξες.

«Με τη Ρένα Βλαχοπούλου και την Αλίκη Βουγιουκλάκη συνεργαστήκαμε στο θέατρο και στον κινηματογράφο και μας συνέδεε φιλία πολλών ετών. Και οι δύο αυτές γυναίκες ήταν μυθικά πρόσωπα για το κοινό τους» είπε ο Γιώργος Κατσαρός και συνέχισε: «Ο κόσμος τις λάτρευε. Για μένα ήταν δύο πολύ καλές συνεργάτιδες και φίλες, οι οποίες είχαν ένα κοινό σημείο. Και οι δύο έπαιζαν τον εαυτό τους στους ρόλους τους. Επίσης, ήταν πολύ καλές ψυχές και οι δύο, βοηθούσαν πολύ κόσμο, χωρίς μάλιστα αυτό να έχει γίνει γνωστό. Μάλιστα για τη Βλαχοπούλου έλεγαν ότι ήταν τσιγκούνα, αλλά αυτό δεν ήταν σωστό, γιατί είχε προσφέρει πολλές φορές τα διαμερίσματα που είχε στην Αθήνα σε κόσμο που δεν είχε να πληρώσει. Ομοίως και η Αλίκη. Μετά από κάθε της παράσταση, υπήρχαν άνθρωποι που την περίμεναν στο καμαρίνι της για να τους βοηθήσει και αυτή πάντα ανταποκρινόταν».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:05