search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:54
MENU CLOSE

Κρήτη: Αγωνία για τον 33χρονο ψαροντουφεκά – Και φίλοι του συμμετέχουν στις έρευνες

31.03.2019 08:41
Κρήτη: Θρίλερ με την εξαφάνιση Βρετανού τουρίστα - Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του - Media

 

Την ώρα που κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του 33χρονου ψαροντουφεκά τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στη θαλάσσια περιοχή των Καλών Λιμένων, οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται και σήμερα, σε μια προσπάθεια να βρεθεί κάποιο ίχνος του.

Κόντρα στις άσχημες κακρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή καθώς οι άνεμοι ξεπερνπύν τα 8 μποφόρ, στις έρευνες για τον 33χρονο συμμετέχουν ξανά οι δύτες της 3ης ΕΜΑΚ, πεζοπόρο τμήμα του Λιμενικού Σταθμού των Καλών Λιμένων καθώς και τρεις δύτες από τη Μονάδα Υποβρύχιος Αποστολών από τον Πειραιά.

Στη μάχη των ερευνών έχουν πέσει και φίλοι του αγνοούμενου οι οποίοι εδώ και μέρες αγωνιούν για τον ψαροντουφεκά. Σύμφωνα με πληροφορίες, φίλοι του 33χρονου κάνουν ότι μπορούν αναζητώντας με σκάφη κάποιο σημάδι ζωής του φίλου τους. Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο προσωπικό αντικείμενο του 33χρονου που βρέθηκε ήταν το ψαροντούφεκο του.

Πηγή: ekriti.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28