search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:58
MENU CLOSE

Βουλγαράκης: Υπόθεση του πρωθυπουργού τα Εξάρχεια

05.04.2019 13:51
Βουλγαράκης: Υπόθεση του πρωθυπουργού τα Εξάρχεια - Media

 

Για την επίθεση που δέχθηκαν άνδρες του Λιμενικού και Εισαγγελικός Λειτουργός κατά τη διάρκεια ελέγχου για υπόθεση ναρκωτικών στα Εξάρχεια, μίλησε σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Alpha «Αlpha Ρεπορτάζ» ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Βουλγαράκης.

Συγκεκριμένα, ο Γ. Βουλγαράκης επισήμανε:

«Είναι φανερό πως μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα. Δηλαδή, δεν μιλάμε για «κάποια παιδιά» που από ιδεολογική άποψη καταφεύγουν  στη βία, ως υποτιθέμενη επαναστατική πράξη ανατροπής του συστήματος. Διότι αυτό είναι το άλλοθι που εξασφαλίζει την ανεκτικότητα από μερίδα του πολιτικού κόσμου της Αριστεράς. Μιλάμε για οργανωμένες συμμορίες, για τζίρους εκατομμύριων από ναρκωτικά, από όπλα κλπ.

Αυτό κανένας Δήμος και κανένας Δήμαρχος δεν μπορεί να το χειριστεί. Δεν είναι μόνο θέμα αρμοδιότητας, είναι και θέμα μέσων. Θέλει συνολικό επανασχεδιασμό της αντεγκληματικής πολιτικής.

Και είναι υπόθεση του ίδιου του Πρωθυπουργού.

Αυτό που συμβαίνει στα Εξάρχεια μας προσβάλει όλους!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:58