search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:34
MENU CLOSE

Βρετανικό …χιούμορ από υπουργό για Μακρόν: Αυτός κοιμάται ακόμα με τη γιαγιά του;

07.04.2019 13:46
Βρετανικό ...χιούμορ από υπουργό για Μακρόν: Αυτός κοιμάται ακόμα με τη γιαγιά του; - Media

 

Ένα κακόγουστο αστείο με επίκεντρο τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στον 41χρονο Γάλλο προέδρο Εμανουέλ Μακρόν και την 66χρονη σύζυγό του, Μπριζίτ, έκανε ο Βρετανός υπουργός Διεθνούς Εμπορίου Λίαμ Φοξ.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως άκουσαν τον 57χρονος Λίαμ Φοξ να λέει για τον Γάλλο πρόεδρο, εξερχόμενος μετά από μαραθώνια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, «Αυτός κοιμάται ακόμα με τη γιαγιά του;».

Η προσβλητική ατάκα ακούστηκε την περασμένη Τρίτη, όταν συζητήθηκε και η σκληρή στάση του Γάλλου προέδρου έναντι του Ηνωμένου Βασιλείου στις διαπραγματεύσεις για το Brexit. 

Ο Μακρόν έχει ασκήσει πιέσεις στην Βρετανίδα πρωθυπουργό να επιδιώξει συμφωνία με τον Κόρμπιν υποστηρίζοντας πως ο ίδιος θα μπλοκάρει μια νέα καθυστέρηση του Brexit, αν η Τερέζα Μέι δεν παρουσιάσει ένα «ξεκάθαρο» και «αξιόπιστο» σχέδιο για την αποχώρηση της χώρας της από την ευρωπαϊκή οικογένεια.

«Είναι ψέμα»

Κυβερνητική πηγή στη Βρετανία ανέφερε πως: «Το σχόλιο του Λίαμ έγινε αποδεκτό με ελαφρώς αμήχανα μισοχάχανα» ενώ ο εκπρόσωπος του υπουργού υποστήριξε πως: «Ο δόκτορ Φοξ δεν το είπε αυτό. Είναι ψέμα και προσβλητικό».

Ο Λίαμ Φοξ, γιατρός στο επάγγελμα, με καταγωγή από τη Σκοτία, είναι παντρεμένος επί 13 χρόνια με την 50χρονη Τζέσμε.

Αφοσιωμένος ευρωσκεπτικιστής και ένθερμος υποστηρικτής του Brexit. 

Το 2010, ο Φοξ διορίστηκε υπουργός Άμυνας επί πρωθυπουργίας του Ντέιβιντ Κάμερον. Ένα χρόνο αργότερα όμως αναγκάστηκε να υποβάλει την παραίτησή του, όταν η αντιπολίτευση τον κατηγόρησε πως επέτρεπε στον στενό φίλο και κουμπάρο του, Άνταμ Ουέριτι, να παρουσιάζεται ως σύμβουλός του και να είναι παρών σε συναντήσεις του με διπλωμάτες και στρατιωτικούς αξιωματούχους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50