search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:38
MENU CLOSE

Γερμανός παρουσιαστής ανακοινώνει on air ρωσική εισβολή στην Εσθονία και κήρυξη πολέμου από το ΝΑΤΟ (Video)

08.04.2019 10:46
Γερμανός παρουσιαστής ανακοινώνει on air ρωσική εισβολή στην Εσθονία και κήρυξη πολέμου από το ΝΑΤΟ (Video) - Media

 

Ολιγόλεπτο πανικό προκάλεσε η έμπνευση ενός εκ των πιο καταξιωμένων πολιτικών εκπομπών στη Γερμανία, η οποία εκπέμπεται μέσω της κρατικής τηλεόρασης ZDF.

Αμέσως μετά το σήμα της εκπομπής ο γνωστός παρουσιαστής Κλάους Κλέμπερ, είπε με σοβαρό ύφος «Καλησπέρα σας, μαζί με τους Γερμανούς και Ευρωπαίους συμμάχους τους, ο Αμερικανικός στρατός κινείται αυτή τη στιγμή σε αέρα, στεριά και θάλασσα προς την Εσθονία για να απωθήσει τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις που για μια ακόμη φορά έχουν εισβάλει, όπως στην Κριμαία.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Posted @withrepost • @alexandersosnowski Германский телеканал ЦДФ объявил войну России. «Добрый вечер! Сегодня ночью американские, немецкие и другие армии европейских союзников двигаются к Эстонии, чтобы изгнать русскую армию, которая вошла туда, как ранее в Крым» – начал вечерние новости в четверг телеведущий Клаус Кибер. И через минуту добавил :»Не волнуйтесь -это видение, но очень реалистичное». Подобная модерация на государственном канале ФРГ – это провокация из геббельсовского ящика.

A post shared by Владимир Соловьев (@vrsoloviev) on

Φυσικά η ανακοίνωση προκάλεσε στιγμιαίο πανικό, ωστόσο ο παρουσιαστής μετά το τέλος του ανακοινωθέντος, πρόσθεσε: «μην ανυσηχείτε δεν είναι αλήθεια. Είναι ένα φανταστικό σενάριο, ωστόσο αρκετά πιθανό».

Σύμφωνα με τον ίδιο, σκετσάκι είχε σκοπό να καταδείξει ότι ο πόλεμος μπορεί να είναι αιφνιδιαστικός και πως η Γερμανία και το ΝΑΤΟ θα πρέπει να υπερασπιστούν ακόμη και τους πιο μικρούς τους συμμάχους, όπως η Εσθονία».

Ο Κλέμπερ κατέχει διδακτορικό στις Διεθνείς Σχέσεις και έχει πολυετή εμπειρία καλύπτοντας θέματα διεθνούς διπλωματίας.

Όπως σημειώνει, « το ΝΑΤΟ σήμερα στα 70α του γενέθλια είναι πιο εύθραυστο από ποτέ, παρότι υπήρξε η πιο επιτυχημένη συμμαχία και success story».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:38