search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:36
MENU CLOSE

O Μαλεζάνι άφησε την προπονητική και το έριξε στο… «ποτό» (Photo)

08.04.2019 18:14
O Μαλεζάνι άφησε την προπονητική και το έριξε στο… «ποτό» (Photo) - Media

 

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού που έχει μείνει στη μνήμη των περισσοτέρων για τις…επεισοδιακές συνεντεύξεις Τύπου που έχανε την ψυχραιμία του, γύρισε οριστικά κεφάλαιο στη ζωή του. Άφησε το ποδόσφαιρο, έριξε «μαύρη πέτρα» στην προπονητική και επένδυσε στο κρασί!

Στη φετινή μεγάλη έκθεση ιταλικού κρασιού Vinitaly φιλοξενούνταν και οίνοι με τη σφραγίδα του Ιταλού Αλμπέρτο Μαλεζάνι, που πλέον παρουσιάζεται ως παραγωγός οίνων ποιότητας.

Η «νέα ζωή» του αμπελοκαλλιεργητή ξεκίνησε το 2000 για τον άλλοτε κόουτς του «τριφυλλιού» για να εξελιχθεί σταδιακά στην κύρια ασχολία του και αποκλειστικό τρόπο ζωής του, αφήνοντας πίσω του οριστικά τη «μέθη» των ποδοσφαιρικών επιτυχιών.

«Μπορείς να παράγεις κρασί σκεπτόμενος αποκλειστικά την επιχείρηση, ή να το κάνεις για να ζεις δίπλα στη γη (και τη φύση). Εγώ το έκανα για τον δεύτερο λόγο και είμαι ευτυχισμένος», δήλωσε ο Μαλεζάνι στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica και προσθέτει:«Μου χαρίζει ποιότητα ζωής και παρόλο που μου λείπει η προπονητική, είμαι πολύ καλύτερα τώρα».

Ο πρώην διακεκριμένος προπονητής του Παναθηναϊκού προωθεί τη δική του ετικέτα κρασιών Giuva, που οφείλει την ονομασία της στα ακρωνύμια των δύο θυγατέρων του Τζούλιας και Βαλεντίνας. Με την ετικέτα αυτή στο εμπόριο μπορεί κάποιος να βρει τις εξαιρετικά εύγεστες ποικιλίες Βαλπολιτσέλα (Valpolicella) και Αμαρόνε (Amarone).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:36