19/01/2021 17:27:42

Δραπέτης τραγουδιστής: Νιώθω λυτρωμένος που με συνέλαβαν - Να λύσω τις εκκρεμότητές μου με την δικαιοσύνη

Σε νέες δικαστικές «περιπέτειες» ο δραπέτης - τραγουδιστής που επέστρεψε στη φυλακή  - Media

 

Μετανιωμένος εμφανίζεται σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» ο 45χρονος τραγουδιστής-δημοσιογράφος-παρουσιαστής, Κωνσταντινος Γιαλούρης «Δαναός», αφού διαμέσου της συνηγόρου του, Γιάννας Παναγοπούλου, λέει πως σκεφτόταν πάντα τις εκκρεμότητες του με την δικαιοσύνη και πως θα ήθελε πολύ να τις είχε λύσει.
 
Παρόλο που ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης, άλλαξε μόνο το επώνυμο του χρησιμοποιώντας το καλλιτεχνικό «Δαναός» το οποίο πολύ έξυπνα είχε σκεφτεί, δεν περίμενε ποτέ ότι θα πιανόταν από τις Αρχές σε ένα τυπικό έλεγχο.
 
Όπως αναφέρει η δικηγόρος του 45χρονου παρουσιαστή Γιάννα Παναγοπούλου ο ίδιος ήθελε να αντιμετωπίσει τις νομικές του εκκρεμότητες αλλά δεν μπορούσε λόγω του ότι δεν είχε δελτίο ταυτότητας και δεν μπορούσε να υπογράψει κανένα χαρτί.
 
«Δεν μπόρεσε δυστυχώς να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του με την Δικαιοσύνη όλα αυτά τα χρόνια, παρόλο που τον απασχολούσε να λυθεί. Ήταν ένα θέμα το οποίο τον βασάνιζε και τον στεναχωρούσε αλλά δεν μπορούσε να εξουσιοδοτήσει κάποιον δικηγόρο καθώς το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας κρατούνταν στην φυλακή και δεν είχε την δυνατότητα να υπογράψει κάποιο έγγραφο με τα πραγματικά του στοιχεία», είπε.
 
Πλέον ισχυρίζεται ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τα πάντα και βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Δικαιοσύνης που εμπιστεύεται.
 
«Βρίσκετε στα χέρια της Ελληνικής Δικαιοσύνης έχει εμπιστοσύνη και θέλει να τακτοποιήσει κάθε νομική εκκρεμότητα που έχει ώστε να συνεχίσει και αυτός την ζωή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι για 17χρονια δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές για κάτι. Γιατί αν είχε κάνει κάτι το μεμπτό και επιλήψιμο οι Αρχές θα τον είχαν εντοπίσει και θα τον είχαν συλλάβει. Ο άνθρωπος αυτός παρά το γεγονός ότι είχε μια παρελθούσα εκκρεμότητα δεν κρύφτηκε και δεν ενόχλησε και κατάφερε να γίνει γνωστός από τα ΜΜΕ ενώ είχε και μια επαγγελματική δραστηριότητα. Βρίσκετε σε μια άσχημη ψυχολογική κατάσταση αλλά από την άλλη είναι λυτρωμένος γιατί η διαδικασία αυτή είναι κάτι το οποίο έπρεπε να γίνει. Είναι μια πραγματικότητα που έπρεπε να αντιμετωπίσει είναι σε μια ώριμη ηλικία και θεωρεί ότι πρέπει να τακτοποιήσει κάθε σκοτεινό κομμάτι της ζωή του» ανέφερε η συνήγορος του. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.