28/03/2020 19:19:50

Μαξίμου: Fake news το δήθεν «άδειασμα» Παππά για να καλυφθεί η «δυσοσμία» της Νοβάρτις

Μαξίμου: Fake news το δήθεν «άδειασμα» Παππά για να καλυφθεί η «δυσοσμία» της Νοβάρτις - Media

 

Αντιπερισπασμό από το σκάνδαλο της Νοβάρτις βλέπει το Μαξίμου σε δημοσιεύματα του αντιπολιτευτικού Τύπου που μιλούν για «άδειασμα» του Νίκου Παππά, λόγω της «υπόθεσης Πετσίτη», εκ μέρους του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου κατά τη χθεσινή ενημέρωση των κυβερνητικών συντακτών.

Κυβερνητικές πηγές κάνουν λόγο για fake news και δημιουργικές κατασκευές ψευδών ειδήσεων περί «δήθεν» αδειάσματος του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής και αποδίδουν τα σχετικά δημοσιεύματα στην προσπάθεια να σκεπαστούν οι πρόσφατες δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.

Πιο αναλυτικά, κυβερνητικές πηγές σημειώνουν:

«Σχετικά με το σκάνδαλο της Novartis, η ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ κάλυψαν σε χρόνο μηδέν την απόσταση από την ένοχη αμηχανία, στην ακόμα πιο ένοχη εφαρμογή της συνταγής "φωνάζει ο κλέφτης". 

Τώρα προχωρούν στο ανώτατο στάδιο νοβαρτισμού να κατασκευάζουν  "ειδήσεις" για να σκεπάσουν με αυτές την δύσοσμη πραγματικότητα που αποκαλύπτει η Δικαιοσύνη. 

Τελευταίο δείγμα της δημιουργικότητας τους το δήθεν "άδειασμα" του Νίκου Παππά από το Μαξίμου, στο οποίο διαπρέπει σήμερα η βιομηχανία χημικών του κ. Μαρινάκη και άλλες συναφείς
βιοτεχνίες fake news. 

Τους πληροφορούμε ότι στα έγγραφα και τις μαρτυρίες για τη Novartis, όπως και σε όλα τα πραγματικά σκάνδαλα, δεν υπάρχει το όνομα Νίκος Παππάς. 

Άλλα ονόματα, με εξέχουσα θέση στη ΝΔ και τους πολιτικούς της υποτακτικούς υπάρχουν. Και επίσης, όσο κι αν παίζουν τον παπά, δεν πρόκειται να εμποδίσουν τη Δικαιοσύνη να φτάσει στο βάθος των πεπραγμένων τους».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.