search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:37
MENU CLOSE

Έρχεται τεράστια αλλαγή στο Facebook: Τι θα ενσωματωθεί στη βασική πλατφόρμα

12.04.2019 17:16
Facebook: Προβλήματα με τη λειτουργία του messenger στην Ευρώπη (χάρτης) - Media
 
Όποιος έχει smartphone και είναι χρήστης του Facebook γνωρίζουν πώς πάει το πράγμα: ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου στο κινητό, και αμέσως το Facebook σου ζητά να κατεβάσεις και το Messenger, αν επιθυμείς να έχεις προσωπικούς διαλόγους με τους φίλους σου.
 
Η τακτική του Facebook είχε προκαλέσει προβληματισμό σε πολλούς χρήστες, καθώς το Messenger είναι ενσωματωμένο στην βασική πλατφόρμα του Facebook όταν μπαίνουν στον λογαριασμό τους μέσω υπολογιστή.
 
Ωστόσο, κατά τα φαινόμενα, στο πλαίσιο της προαναγγελθείσας ενοποίησης σε μια πλατφόρμα των Instagram, WhatsApp, και Messenger, ένας ερευνητής παρουσίασε την εφαρμογή του Facebook με το Messenger ενσωματωμένο σε αυτή.
 
Πιθανολογείται ότι η επιστροφή του Messenger στη βασική εφαρμογή αποτελεί μέρος της ενοποίησης και καταδεικνύει την αλλαγή στάσης του Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ο οποίος το 2014 υποστήριζε ότι πρέπει η κάθε εφαρμογή να είναι ανεξάρτητη για να είναι πιο αποτελεσματική.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Facebook προτίθεται να ενοποιήσει τα πάντα μέχρι το 2020.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:37