09/08/2020 02:40:21

Σπηλιωτόπουλος για ΝΔ: Το πλήρωσε ακριβά όταν λοξοκοίταξε στη σκληρή δεξιά ή φλέρταρε με λούμπεν στοιχεία

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Με αφορά το προσκλητήριο ΣΥΡΙΖΑ!  - Media

 

«Όποτε η ΝΔ λοξοκοίταξε στη σκληρή δεξιά ή φλέρταρε με λούμπεν στοιχεία, το πλήρωσε ακριβά» σημειώνει το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, συμμεριζόμενος, ως αυτονόητη, την άποψη του Β. Μεϊμαράκη ότι «δεν υπάρχει χώρος για ακροδεξιά στην παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή».

Για τη στάση των εμπλεκομένων στην υπόθεση Novartis, ο κ. Σπηλιωτόπουλος σημειώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», ότι «στο τέλος της ημέρας τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη», προσθέτοντας πως «αν παραιτηθείς, βοηθάς την παράταξη αλλά όχι τον εαυτό σου. Αν δεν παραιτηθείς, διευκολύνεις την υπεράσπισή σου αλλά όχι το κόμμα σου».

Ερωτηθείς αν θα είναι υποψήφιος, ο κ. Σπηλιωτόπουλος απαντά χαρακτηριστικά: «Ενδεχομένως, τα προερχόμενα από το ΣΥΡΙΖΑ στελέχη, όπως ο κ. Τατσόπουλος ή τα προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ ή το Ποτάμι στελέχη, να κρίθηκαν ότι έχουν μεγαλύτερο ειδικό βάρος από εμένα ή άλλους αγωνιστές της παράταξης» και συμπληρώνει: «Εγώ αναμένω αυτονόητα και αυτοδίκαια».

Σε άλλο σημείο επίσης, αναφέρει ότι έδωσε το ηθικό πλεονέκτημα στη ΝΔ και παρέμεινε στον Δήμο «μέχρι σήμερα που έμαθα από τα ΜΜΕ ότι η συνέχεια της προσπάθειας περνά στον κ. Μπακογιάννη».

Τέλος, τονίζει ότι η εκλογολογία που ξεκινά από την επόμενη μέρα κάθε εκλογικής αναμέτρησης βλάπτει την οικονομία, τη δημόσια ζωή και υπονομεύει την σταθερότητα, ενώ χαρακτηρίζει επιτακτική τη συνταγματική κατοχύρωση της τετραετίας, και συμπληρώνει: «Όποιος πιστεύει το αντίθετο δεν ωφελεί ούτε τον τόπο ούτε τον εαυτό του».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.