search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:18
MENU CLOSE

Ευκαιρία για δωρεάν περιήγηση αλλά και παιχνίδι στο εσωτερικό της Παναγίας των Παρισίων (Video)

18.04.2019 17:44
Ευκαιρία για δωρεάν περιήγηση αλλά και παιχνίδι στο εσωτερικό της Παναγίας των Παρισίων (Video) - Media

 

Μετά την καταστροφική φωτιά στην Παναγία των Παρισίων, οι δημιουργοί του παιχνιδιού «Assassin’s Creed Unity», άδραξαν την «ευκαιρία» και επαναφέρουν στην επικαιρότητα το βιντεοπαιχνίδι του 2014 που είχε μεγάλο αντίκτυπο στους gamers.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο εκάστοτε παίκτης μπορεί να εξερευνήσει κάθε γωνιά του Παρισιού του 1789, μεταξύ των οποίων φυσικά, και του εμβληματικού καθεδρικού ναού. Μάλιστα είναι τόσο πιστή η αντιγραφή της Παναγίας των Παρισίων σε σημείο που υποστηρίχθηκε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αντικείμενο μελέτης για την αναστήλωση της εκκλησίας.

 

Η γαλλική εταιρεία Ubisoft, δημιουργός του παιχνιδιού, έκανε το παιχνίδι διαθέσιμο δωρεάν για μία εβδομάδα (για κατόχους PC), οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν το παιχνίδι μέχρι τις 25 Απριλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η κίνησή τους αυτή, έχει ήδη βρει χιλιάδες αποδέκτες, αφού πέρα από τους gamers που ενδιαφέρονται για τη μάχη μεταξύ Ναϊτών και Ασασίνων (που είναι το βασικό θέμα των συγκεκριμένων παιχνιδιών) οι περισσότεροι εικάζεται πως κατεβάζουν το παιχνίδι για να έχουν μια ευκαιρία να δουν -έστω και σε αυτή τη μορφή- το πλέον πιστό αντίγραφο του ιστορικού ναού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:14