search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:08
MENU CLOSE

Στον ανακριτή σήμερα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

22.04.2019 06:03
Στον ανακριτή σήμερα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος - Media

 

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα, Μ.Δευτέρα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απόπειρα εκβίασης στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει, όμως, και ο δεύτερος γνωστός δικηγόρος, Θεόδωρος Παναγόπουλος, επίσης, κατηγορούμενος στην υπόθεση.

Οι δυο ποινικολόγοι μετά από ένα σαββατοκύριακο στη ΓΑΔΑ όπου κρατούνταν, προετοίμασαν τις απολογίες τους σε συνεργασία με τους συνηγόρους τους και αναμένεται να αρνηθούν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Σε πολυσέλιδα υπομνήματα οι δυο κατηγορούμενοι θα αναπτύξουν τις θέσεις τους και θα επιχειρήσουν να αποδομήσουν το κατηγορητήριο που τους εμφανίζει ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης από το 2014.

Επιπλέον, οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους θα αντικρούσουν και το σκέλος της κατηγορίας που αφορά στην απόπειρα εκβίασης σε βάρος του Αριστείδη Φλώρου που αφορά τα χρήματα που φέρονται να ζήτησαν για να κλείσει η υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του προφυλακισμένου, πλέον, συναδέλφου τους για την οποία έχει καταδικαστεί ως ηθικός αυτουργός ο επιχειρηματίας.

Τέλος, αφού οι δυο δικηγόροι απαντήσουν σε διευκρινιστικές ερωτήσεις του ειδικού εφέτη ανακριτή θα αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική μεταχείρισή τους, δηλαδή η προφυλάκισή τους ή όχι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50