14/11/2019 19:58:19

Σκέψεις για τοποθέτηση υπερπροέδρου και Διοικούσας Επιτροπής από FIFA-UEFA

Σκέψεις για τοποθέτηση υπερπροέδρου και Διοικούσας Επιτροπής από FIFA-UEFA - Media

 

Η έκθεση Χούμπελ αναμένεται επιβαρυντική για την ΕΠΟ. Πιθανή η τοποθέτηση υπερπροέδρου και ΔΕ, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Στην Ελλάδα ο Θ. Θεοδωρίδης.

Η έκθεση που συντάσσει ο Χέρμπερτ Χούμπελ σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο αναμένεται να είναι έτοιμη μετά το φινάλε της σεζόν. Δηλαδή, μέσα στον Μάιο, μετά και τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Αυστριακός υπερσύμβουλος που έχει τοποθετηθεί από FIFA και UEFA για να επιβλέπει τα δρώμενα στη χώρα μας, αναμένεται να κάνει λόγο για διάφορες ατέλειες και αβελτηρίες στην ΕΠΟ και ότι γενικότεραθα τονίσει δεν κυλάνε ομαλά τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, είναι σε συχνή επαφή με τον γενικό γραμματέα της UEFA, Θεόδωρο Θεοδωρίδη, που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα για προσωπική του υπόθεση και επί τη ευκαιρία δεν αποκλείεται να έχει διάφορες επαφές σχετικά με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης, είναι πιθανό να τοποθετηθεί ένας υπερπρόεδρος στην Ελληνική Ομοσπονδία ώστε να υπάρξει πιο αυστηρή επιτήρηση, όπως και ο ορισμός μιας Διοικούσας Επιτροπής στα πρότυπα του 2016.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.