search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:59
MENU CLOSE

Τεράστια γκάφα των παραγωγών στο Game of Thrones (Photo)

23.04.2019 18:56
Έκπληξη οι πολλές υποψηφιότητες στα Emmy του «Game of Thrones» - Media

 

Σε μια τεράστια παραγωγή όπως το Game of Thrones εκτός από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της σειράς, υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι πίσω από τις κάμερες που ασχολούνται με κάθε λεπτομέρεια των γυρισμάτων, από το πώς θα στηθούν οι κάμερες και τα φώτα μέχρι την… κόμμωση των ηθοποιών.

Γι’ αυτό και ένα λάθος στην συνέχεια στο πρώτο επεισόδιο του ογδόου κύκλου προκάλεσε έντονες συζητήσεις στους απανταχού φανατικούς θαυμαστές της σειράς.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στα μαλλιά της Daenerys Targaryen, στην πρώτη σκηνή του επεισοδίου, όπου στην πρώτη λήψη, η Emilia Clarke έχει τα μαλλιά της πιασμένα, όπως συνήθως, μισά- μισά στις χαρακτηριστικές πλεξούδες που «σφραγίζουν» το χτένισμά της.

Ωστόσο, στην επόμενη σκηνή το χτένισμα δείχνει εντελώς διαφορετικό, οι πλεξούδες είναι πολύ περισσότερες και μαζεμένες πίσω, δημιουργώντας έναν κότσο, δίνοντας την εντύπωση ότι η ηθοποιός φοράει διαφορετική περούκα και ότι η δεύτερη σκηνή έχει γυριστεί άλλη μέρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:59