search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:18
MENU CLOSE

Κύπριος serial killer: Φωτογράφιζε χαμογελαστούς επίσημους και μετά την αποκάλυψη των δολοφονιών

24.04.2019 09:10
Κύπριος serial killer: Φωτογράφιζε χαμογελαστούς επίσημους και μετά την αποκάλυψη των δολοφονιών - Media

 

Συνεχίζει να προκαλεί αποτροπιασμό η υπόθεση του Κύπριου Λοχαγού, ο οποίος στραγγάλισε τουλάχιστον δύο γυναίκες και ξεφορτώθηκε τα πτώματά τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», χωρίς κανένα νέο στοιχείο ολοκληρώθηκε και η χθεσινή ημέρα των ερευνών στο φράγμα του Ξυλιάτου στην Κύπρο, αφού δεν προέκυψε κάτι που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου Νίκου Μεταξά ότι εκεί πέταξε το πτώμα της 6χρονης Sierra Graze Seucalliuc.

Ατάραχος καμεραμάν

Εκπλήσσει το γεγονός ότι ο 35χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, την Τετάρτη 17 Απριλίου, τρεις μέρες δηλαδή μετά τον εντοπισμό της πρώτης σορού στο Μιτσερό και την προσωποκράτηση ενός 33χρονου, κινηματογράφησε εκδήλωση προς τιμήν του Δημήτρη Χριστόφια, συστημένος, όπως πληροφορούμαστε, από συγγενείς, χωρίς να κινήσει ίχνος υποψίας ή να δείχνει αγχωμένος για το θέμα που μονοπωλούσε την επικαιρότητα. Για αυτόν ήταν άλλη μια κανονική μέρα για να κινηματογραφήσει, όπως συνήθιζε.

Πάντως, ότι ο 35χρονος είχε πολύ ενεργή κοινωνική ζωή, το αποκαλύπτουν φωτογραφίες που τις τελευταίες μέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Όπως προκύπτει, έδινε το παρών του σε πολλές εκδηλώσεις, τις οποίες απαθανάτιζε υπό την ιδιότητά του ως φωτογράφος.

Μεταξύ των εκδηλώσεων -στις οποίες παρίσταντο και πολιτικά πρόσωπα από διάφορα κόμματα- ο 35χρονος ήταν παρών και σε εκδήλωση για ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος στις 9 Φεβρουαρίου 2017. Μάλιστα, για την εν λόγω εκδήλωση εκφράζονταν ευχαριστίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους διοργανωτές «για την υπέροχη συνεργασία» που είχαν με τον Νίκο Μεταξά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50