search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:34
MENU CLOSE

«Όλα είναι έτοιμα»: Τον Ιούλιο οι πρώτοι S400 στην Τουρκία – Συζήτηση και για ρωσικά μαχητικά;

24.04.2019 14:26
«Όλα είναι έτοιμα»: Τον Ιούλιο οι πρώτοι S400 στην Τουρκία - Συζήτηση και για ρωσικά μαχητικά; - Media

 

Η Ρωσία θα αρχίσει να στέλνει από τον Ιούλιο στην Τουρκία τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400, ενώ είναι έτοιμη να συζητήσει με την Τουρκία την πώληση ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών, δήλωσε ο πρόεδρος της ρωσικής εταιρείας οπλικών συστημάτων Rosoboronexprot Αλεξάντρ Μιχέγεφ στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax.

Αναφερόμενος στους S-400 ο Μιχέγεφ δήλωσε ότι «όλα είναι έτοιμα, έχουν συζητηθεί και συμφωνηθεί».

Παράλληλα o Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να συζητήσει με την Τουρκία το ενδεχόμενο της πώλησης μαχητικών αεροσκαφών. «Εάν η τουρκική πλευρά απευθυνθεί σε εμάς για διαβουλεύσεις, είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε ( την πώληση στην Τουρκία ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών-σ.σ) από κοινού με την UAC ( United Aircraft Corporation, η ρωσική εταιρεία αεροναυπηγικής βιομηχανίας) με βάση τις δυνατότητες μας» , δήλωσε ο Μιχέγεφ απαντώντας στο ερώτημα αν η Μόσχα προτίθεται να πουλήσει στην Άγκυρα μαχητικά στην περίπτωση που οι ΗΠΑ παγώσουν τη συμφωνία για την πώληση μαχητικών F-35.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:33