07/12/2019 01:53:29

Και ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ για «λογοκρισία» του Βέμπερ: Γελοιοποίηση

Και ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ για «λογοκρισία» του Βέμπερ: Γελοιοποίηση - Media

 

Μετά το Ποτάμι, και ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ για «λογοκρισία» των δηλώσεων του Μάνφρεντ Βέμπερ.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «εάν η ΝΔ έχει φτάσει στο σημείο να λογοκρίνει ακόμα και τον Βέμπερ, καταλαβαίνουμε πόσο απομονωμένη είναι η ίδια πανευρωπαϊκά» προσθέτοντας ότι «με τέτοιες ανοησίες γελοιοποιείται ακόμα μια φορά στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «η ΝΔ δεν δίστασε να λογοκρίνει τις δηλώσεις που έκανε ο υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν, Μ. Βέμπερ υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, εκφράζοντας ο ίδιος τη στάση του ΕΛΚ, στο οποίο και ανήκει η αξιωματική αντιπολίτευση».
 
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «στο 'ενημερωτικό σημείωμα' της ΝΔ από την επίσκεψη στη Νεμέα, 'κόπηκε' η δήλωσή του ότι 'η Ευρώπη καλωσορίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών'!»
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει τονίζοντας ότι «αν η ΝΔ έχει φτάσει στο σημείο να λογοκρίνει ακόμα και τον Βέμπερ, καταλαβαίνουμε πόσο απομονωμένη είναι η ίδια πανευρωπαϊκά. Και βέβαια, με τέτοιες ανοησίες, γελοιοποιείται ακόμα μια φορά στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.