29/01/2020 01:58:11

Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα – Τσακαλώτου στο Μαξίμου - «Κλειδώνει» η τελική ρύθμιση του σχεδίου των 120 δόσεων

Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα – Τσακαλώτου στο Μαξίμου - «Κλειδώνει» η τελική ρύθμιση του σχεδίου των 120 δόσεων - Media

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, με στόχο να οριστικοποιήσουν τη ρύθμιση οφειλών προς την εφορία σε έως 120 δόσεις.

"Πρόθεσή μας είναι να βοηθήσουμε όσους από τους πολίτες έχουν ανάγκη τη ρύθμιση και έχουν την διάθεση να πληρώσουν τις οφειλές τους κα όχι να ικανοποιήσουμε πολίτες που δεν έχουν ανάγκη μια τέτοιας ρύθμισης για τις εκκρεμότητές τους" δήλωσε την Παρασκευή ο κ. Τσακαλώτος, όταν και δημοσιοποίησε ότι σήμερα Σάββατο θα έχει τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για να καταλήξουν στην τελική ρύθμιση του σχεδίου των 120 δόσεων.

Ανακοίνωσε ακόμη, ότι κατά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα υπάρξει ευρεία συζήτηση για την κατάρτιση ενός σχεδίου που θα αφορά τον τρόπο διάθεσης μέρους του πλεονάσματος 2019 - 2020. Άφησε να εννοηθεί, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ότι δεν θα δοθεί υπό την μορφή κοινωνικού μερίσματος που μοιράστηκε το προηγούμενο έτος και τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, αλλά εξετάζονται άλλες λύσεις που να έχουν πιο μόνιμο χαρακτήρα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.