search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:38
MENU CLOSE

Παππάς σε ΝΔ για ΚΥΑ: Ας σοβαρευτεί – Όλοι γνωρίζουν ποιος κρύβεται και γιατί

07.05.2019 12:31
Παππάς: Ο Μητσοτάκης έμεινε στην ιστορία ως ο πιο αποτυχημένος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης - Media

 

«Καλούμε την Αξιωματική Αντιπολίτευση να σοβαρευτεί. Όλοι γνωρίζουν ποιος κρύβεται και γιατί», απαντά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, στη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την ανακοίνωσή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχετικά με την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης, η οποία καθορίζει τους όρους, τις προϋποθέσεις και το χρόνο προβολής των πολιτικών κομμάτων στα ΜΜΕ ενόψει ευρωεκλογών.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο N. Παππάς αναφέρει ότι «η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων των συνδυασμών των υποψηφίων (για τις ευρωεκλογές) στον Εισαγγελέα του Αρείου έληξε εχθές στις 12 τα μεσάνυχτα. Με γνωστούς πλέον τους υποψήφιους συνδυασμούς, η ΚΥΑ με τους όρους, τις προϋποθέσεις και το χρόνο προβολής των κομμάτων στα ΜΜΕ, βαίνει προς έκδοση».

Και καταλήγει: «Καλούμε την Αξιωματική Αντιπολίτευση να σοβαρευτεί. Όλοι γνωρίζουν ποιος κρύβεται και γιατί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50