search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:38
MENU CLOSE

Με τη φωνή του Κιμούλη και μουσική της Μποφίλιου το πρώτο σποτ του ΚΚΕ – «Περνάμε απέναντι» (Video)

07.05.2019 13:19
COSMOTE HISTORY HD: Η έναρξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στο νέο επεισόδιο της σειράς «Ο Μεγάλος Πόλεμος: Μακεδονικό Μέτωπο (1915-1918)» - Media

 

Το ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο προεκλογικό σποτ ενόψει των εκλογών του Μάη 2019, με τίτλο “Περνάμε απέναντι”. Το κείμενο του προεκλογικού σποτ αναφέρει: “Αυτή τη φορά δε συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο το δικό τους δρόμο. Αφήνουμε πίσω τα ψεύτικα διλήμματα, τις κάλπικες διαφορές, εμείς κάνουμε τη διαφορά, προχωράμε με την ορμή που μας δίνει η ιστορία, με τη δύναμή μας, με το δίκιο μας, τη καρδιά μας, με το ΚΚΕ. Για τη νίκη μας. Περνάμε απέναντι. Δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ, το πιο δυνατό ΟΧΙ στην ΕΕ. Για την αποδέσμευση, για την Ελλάδα & την Ευρώπη του Σοσιαλισμού”.

Το ΚΚΕ ευχαριστεί ιδιαίτερα για τη συμβολή τους, το Γιώργο Κιμούλη, που δάνεισε τη φωνή του, καθώς και τους Νατάσα Μποφίλιου, Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο, για την παραχώρηση του τραγουδιού “Βαβέλ” (Feelgood Records).

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01