search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:33
MENU CLOSE

«Άμεση μείωση τιμών στα σούπερ-μάρκετ λόγω μείωσης ΦΠΑ»

14.05.2019 14:35
«Άμεση μείωση τιμών στα σούπερ-μάρκετ λόγω μείωσης ΦΠΑ» - Media

 

Άμεση θα είναι η μείωση των τιμών, λόγω αναπροσαρμογής του ΦΠΑ, διαβεβαίωσαν οι εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ με τους οποίους επικοινώνησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης, επικοινώνησε σήμερα με τους: Μαρία και Γεράσιμο Σκλαβενίτη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, αντίστοιχα, της «Ι. & Σ. Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε», Γιάννη Μασούτη, διευθύνοντα σύμβουλο της «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.», Αριστοτέλη Παντελιάδη, διευθύνοντα σύμβουλο της «ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ» και Βασίλη Σταύρου, Brand President της «”‘Αλφα Βήτα” Βασιλόπουλος Α.Ε». Αντικείμενο των συζητήσεων ήταν η μείωση των τιμών των προϊόντων, μετά την ψήφιση του νέου νόμου που προβλέπει την αναπροσαρμογή του ΦΠΑ από 24% σε 13%.

Όλοι οι εκπρόσωποι των παραπάνω επιχειρήσεων διαβεβαίωσαν για την άμεση μείωση των τιμών και την ταχεία προσαρμογή της αγοράς, όπως θα προβλέπεται από τον νέο νόμο, προς όφελος των καταναλωτών και πελατών τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:32