search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:38
MENU CLOSE

Προεκλογικό σποτ της Δούρου για το Μάτι – «Έριξαν το φταίξιμο σε εμένα, έμεινα σιωπηλή» (Video)

17.05.2019 16:36
Ξυλοδαρμός στον Βύρωνα: Σοκάρει ο πατέρας του θύματος - «Έστω και μισό λεπτό να συνεχιζόταν, τα χτυπήματα θα ήταν μοιραία» (Video) - Media

 

Ένα προεκλογικό σποτ διάρκειας τριών λεπτών και 48 δευτερολέπτων για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο 100 ανθρώπων, δημοσίευσε η Ρένα Δούρου.

Η περιφερειάρχης Αττικής, κατά της οποίας έχει ασκηθεί δίωξη -μαζί με τον Ηλία Ψινάκη και 18 ακόμα πρόσωπα- για τους χειρισμούς τους στην φονική πυρκαγιά, εμφανίζεται θλιμμένη, καταγγέλλοντας όσους «έριξαν το φταίξιμο» στην ίδια, ενώ αποδίδει την καταστροφή στην κλιματική αλλαγή, λέγοντας πως σε ενδεχόμενη νέα αντίστοιχη πυρκαγιά το μόνο που μπορεί να διασφαλίσει είναι ότι θα ενημερωθούν έγκαιρα οι πολίτες ώστε να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη περιοχή.

Εμφανίζεται δε έτοιμη να απαντήσει -μέσω διαδικτύου- «στις πιο σκληρές ερωτήσεις» όσων επλήγησαν από τη φωτιά, ιδίως όσων έχουν θυμό έχοντας χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα στη φωτιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50