search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:49
MENU CLOSE

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν ασπιρίνες για τον καρκίνο

18.05.2019 07:46
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν ασπιρίνες για τον καρκίνο - Media

 

«Ασπιρίνες για τον καρκίνο» χαρακτήρισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τη λεγόμενη «13η σύνταξη» και τα άλλα προεκλογικά μέτρα που ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. 

«Είναι ασπιρίνες για τον καρκίνο, σαν να σου παίρνω το σπίτι και να σου δίνω μια καρέκλα για να κάτσεις στο δρόμο» ανέφερε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ.  

«Οι Έλληνες έχουν αξιοπρέπεια και δεν εξαγοράζονται από τέτοια τρικ», τόνισε. «Οι Έλληνες θα πάρουν τα ψίχουλα, τα ψιχία που μοιράζει η κυβέρνηση για να πάνε στις περιφέρειές τους και να ψηφίσουν αυτούς που εμπιστεύονται», εκτίμησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.


Απαντώντας στο ερώτημα αν το Σκοπιανό θα επηρεάσει τους ψηφοφόρους στις επερχόμενες εκλογές, η πρώην πρόεδρος της Βουλής απάντησε: «Δεν θα βρούνε την ψήφο τους από τη Λάρισα και πάνω». 

Αναφερόμενη στον πρωθυπουργό και στο τι πιστεύουν για αυτόν οι πολίτες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε: «Έχουν καταλάβει ότι τους έχει εξαπατήσει, ότι τους κοροϊδεύει». «Δεν πρόκειται όχι να τον εμπιστευθούν αλλά και να του χαριστούν» συμπλήρωσε η κυρία Κωνσταντοπούλου για τον κ. Τσίπρα.

«Βράζει ο τόπος, οι άνθρωποι είναι εξοργισμένοι» επέμεινε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε: «Ξέρετε τι μου λένε όλοι; “Εσύ δεν πρόδωσες, εσύ φοράς παντελόνια” και μου λένε πάρα πολλοί: “είμαι από άλλο πολιτικό χώρο αλλά σε παραδέχομαι”».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50