07/07/2020 21:34:02

Σφοδρή επίθεση υπ. Εργασίας στη ΝΔ: Η μόνη σχέση της ΝΔ με τη 13η σύνταξη είναι η κατάργησή της

Εγκύκλιος του υπ. Εργασίας «ανοίγει το δρόμο» για απολύσεις - Media
 
Με αιχμηρό τρόπο απάντησε το υπουργείο εργασίας στον αρμόδιο τομεάρχη της ΝΔ Γιάννη Βρούτση για το ζήτημα της 13ης σύνταξης.
 
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του το υπουργείο επισημαίνει ότι «ο κ. Βρούτσης, που χαρακτηρίζει "προεκλογικό επίδομα" τη μόνιμη 13η σύνταξη, καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτικός, όταν το μόνο δείγμα γραφής του είναι οι μόνιμες περικοπές των κυβερνήσεων που υπηρέτησε έως το 2015, καθώς και οι 400.000 απλήρωτες συντάξεις που άφησε στο Υπουργείο Εργασίας. Εξάλλου, η μόνη σχέση της ΝΔ με τη 13η σύνταξη είναι η κατάργησή της.
 
Οι συνταξιούχοι γνωρίζουν καλά ποιος δίνει τη διαρκή μάχη για την ενίσχυση του εισοδήματός τους με την ακύρωση του μέτρου των περικοπών, τις αυξήσεις σε 620.000 συνταξιούχους από 1/1/2019 αλλά και τη 13η σύνταξη, που ο κ. Βρούτσης χαρακτηρίζει "κουτσουρεμένη", αλλά ο αρχηγός του αρνείται να εγγυηθεί. Τις απαντήσεις θα τις πάρει όμως οριστικά στις 26 του Μάη»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.