search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:54
MENU CLOSE

Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια φίλησε ένα… δελφίνι (Photo)

26.05.2019 15:42
Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια φίλησε ένα… δελφίνι (Photo) - Media

 

Μια εμπειρία ζωής θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της και τους ακόλουθούς της στο Instagram η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια κολύμπησε με ένα δελφίνι και ήρθε πολύ κοντά με αυτό, όπως φαίνεται σε φωτογραφία που ανήρτησε.

«Είπα να κάνω μια ταξινόμηση στις φωτογραφίες μου. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω καθόλου χρόνο γι’ αυτό. Νομίζω μπαίνω στη διαδικασία για να έχω την ψευδαίσθηση ότι έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Δύσκολο project. Χάνομαι στις αναμνήσεις και στα χρόνια… Καταλήγω απλώς να τις κοιτάζω και να θυμάμαι! Ίσως κάποτε τα καταφέρω! Προς το παρόν θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία που είχα κολυμπώντας με δελφίνι!», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Είπα να κάνω μια ταξινόμηση στις φωτογραφίες μου… Η αλήθεια είναι πως δεν εχω καθόλου χρόνο γι αυτό. Νομίζω μπαίνω στην διαδικασία για να εχω την ψευδαίσθηση ότι εχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Δύσκολο project. Χάνομαι στις αναμνήσεις και στα χρόνια… Καταλήγω απλώς να τις κοιτάζω και να θυμάμαι! Ίσως κάποτε τα καταφέρω! Προς το παρόν θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία που είχα κολυμπώντας με δελφίνι! Καλησπερα! ————————————————————————— #καποτε #memories #throwback #dolphins #photoshooting #backstage #adventure @roula.revi #seychelles #experience #traveler #instamemories #instatravel @ymarketakis @segredakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ zeta_makripoulia_official στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:52