search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:07
MENU CLOSE

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Πάντα έλεγα «όχι» σε πρόσκληση για την εκπομπή του Παπαδόπουλου (Video)

27.05.2019 10:11
«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Πάντα έλεγα «όχι» σε πρόσκληση για την εκπομπή του Παπαδόπουλου (Video) - Media

 

Στο επίκεντρο της εκπομπής “Happy Day” βρέθηκε η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», το πρωί της Δευτέρας, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποκαλύπτει ότι αρνήθηκε κάθε πρόταση που της έγινε από την εν λόγω εκπομπή λόγω των πολλών ωρών που απαιτούνται για τα γυρίσματα. 

Αφορμή της συζήτησης στάθηκε η δήλωση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη η οποία αποκάλυψε ότι έχει χρειαστεί να μείνει για 15 ώρες στα γυρίσματα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να τονίζει ότι αυτός ήταν και ο λόγος της δικής της άρνησης να παραστεί στην εκπομπή.

«Κάτι ήξερα κι έλεγα πάντα όχι σε αυτή την πρόταση της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου. Τότε που ήταν και στο κανάλι μας, ευτυχώς τη γλίτωνα γιατί πάντα ήμουν ή έγκυος ή λεχώνα όταν ήταν στον Alpha και συνυπήρχαμε. Τους έλεγα… ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να είμαι τόσες ώρες σε ένα γύρισμα», είπε η παρουσιάστρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:05