24/01/2020 04:54:15

Δραγασάκης για Μητσοτάκη: Οφείλει ν' απολογηθεί για την υποκρισία για τις 120 δόσεις

 Δραγασάκης: Επιστροφή στο παρελθόν το πρόγραμμα της ΝΔ - Media

 

Να πάρει θέση ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με τις 120 δόσεις, ζητεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία για εμπαιγμό της κοινωνίας.

Σε ανάρτηση του στο Twitter, ο κ. Δραγασάκης αναφέρει τα εξής:

«Η ΝΔ υπερψήφισε τις 120 δόσεις πριν από λίγες ημέρες. Σήμερα αποδεικνύεται ο εμπαιγμός της προς την κοινωνία. Σε τι διαφέρουν οι απόψεις αυτές απ' όσα υποστηρίζουν χρόνια οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ; Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει εδώ και τώρα να πάρει θέση και ν' απολογηθεί για την υποκρισία».

Νωρίτερα σε συνέδριο για το ασφαλιστικό, ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης ανέφερε, μεταξύ άλλων: «αναφορικά με τη ρύθμιση των 120 δόσεων ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι, με αυτούς τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές , το φαινόμενο θα επαναληφθεί» και «η ρύθμιση των 120 δόσεων, όπως κάθε ρύθμιση, υπονομεύει την εθνική οικονομία, αλλάζει την κουλτούρα των πληρωμών και όσον αφορά στον υγιή ανταγωνισμό γίνεται τροχοπέδη για τις συνεπείς επιχειρήσεις και τον συνεπή πολίτη».

Παππάς για ΝΔ: Ομνύουν στο ασφαλιστικό Πινοσέτ

«Ανακαλώ την τοποθέτηση. Δεν κρύβονται καθόλου. Ομνύουν στο ασφαλιστικό Πινοσέτ και στην κατάργηση των 120 δόσεων» αναφέρει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σε ανάρτησή του στο τουίτερ, ασκώντας κριτική στις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Σε προγενέστερη της παραπάνω ανάρτησής του, ο κ. Παππάς είχε σημειώσει στο τουίτερ:

«Η ΝΔ θα κάνει τα πάντα για να κρυφτεί, καλούμε τον κόσμο να διαβάζει πίσω από τις γραμμές, να μην ξεχάσει. Είναι όμως προφανές πως με τη θέση που παίρνει στο ΕΛΚ υπέρ Βέμπερ, τοποθετείται στα δεξιά της κεντροδεξιάς οικογένειας στην Ευρώπη».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.