30/09/2020 21:15:19

Εξαρτημένος σταρ ήπιε υγρό μπαταρίας αντί κοκαΐνης - Κατέληξε σε νοσοκομείο των νοτίων προαστίων

Εξαρτημένος σταρ ήπιε υγρό μπαταρίας αντί κοκαΐνης - Κατέληξε σε νοσοκομείο των νοτίων προαστίων - Media

 

Σοκ προκάλεσε στην οικογένειά του πασίγνωστος τραγουδιστής (με αρκετές παραξενιές και ιδιοτροπίες), βαριά εξαρτημένος από ουσίες, όταν ήπιε υγρό μπαταρίας σε ποτήρι.

Σύμφωνα με την Espresso, όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες, όταν ο καλλιτέχνης που μετρά πολλές επιτυχίες θέλησε να πάρει τη δόση του. Για κακή του τύχη όμως εκείνη τη νύχτα ο dealer δεν ήταν διαθέσιμος. Δεν μπορούσε να τον βρει στο τηλέφωνο.

Ο ερμηνευτής με τη σπουδαία φωνή αποφάσισε να στραφεί σε υποκατάσταστο. Έχοντας ακούσει, προφανώς για το σίσα το άκρως επικίνδυνο αλλά φθηνό ναρκωτικό, που κατασκευάζεται από υγρό μπαταρίας (οξύ), αποφρακτικό σωληνώσεων, χλωρίνη και άλλα θανατηφόρα υλικά κι έχει παρόμοιες παρενέργειες με την κοκαΐνη, όπως λένε, προέβη σε μια κίνηση απελπισίας που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή. Ανέμειξε υγρό μπαταρίας με κάτι άλλο (για να γίνει πιο ελαφρύ ενδεχομένως σε ποτήρι και το ήπιε).

Ευτυχώς, λίγες ώρες αργότερα τον βρήκε ένας πολύ δικός του άνθρωπος σε κακή κατάσταση, σχεδόν ημιθανή, αλλά ζωντανό. Έντρομος έψαξε να βρει τι περιείχε το άδειο ποτήρι όταν διαπίστωσε τη φρικτή αλήθεια τον μετέφερε όσο πιο γρήγορα μπορούσε σε νοσοκομείο των νοτίων προαστίων, μέσα στα μεσάνυχτα. Εκεί του έγιναν πλύση στομάχου και όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και θεραπευτικές ενέργειες.

Στο νοσοκομείο να σημειωθεί ότι έφτασε αλαφιασμένος και ο γιος του τραγουδιστή, ο οποίος με αγωνία προσπαθούσε να μάθει τι έχει συμβεί στον πατέρα του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής νοσηλεύτηκε για κάποιες μέρες, έως ότου ξεπεράσει τον κίνδυνο και πήρε εξιτήριο.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.